Ahoj, aku/ake mate doma predplatene a pravidelne vyuzivate? My sme mali roky netflix na polovicu s mojou mamou. Boli mesiace, ked sme pozerali nejaky serial, ktory nam sadol, aj kazdy den, potom boli zas take, kedy sa nam nepacilo skoro nic.
Teraz netflix blokol zdielanie uctov medzi dvoma domacnostami a ja zvazujem zmenu. Pokukujem po HBO max, pripadne amazon prime alebo hulu, dokonca disney(ako marvel fan) Co odporucate?
mame Netflix, HBO, Skyshowtime, Disney+, ale neviem, co by som odporucila, na kazdom sa najdu dobre veci
Mám netflix a HBO a nevedela by som si vybrať iba jeden z nich
Mame Disney, HBO a Netflix, ale teda ani jedno nesplna na 100% to, ze si tam vsetci nieco najdu - uvazujem este nad Skyshowtime.
Mame Sky, Voyo, HBO Disney(za nás nuda, zrušíme keď už nebude za 2.50) a canal plus ale ten mame zadarmo k niečomu inak nestojí ani za 1€ Netflix som zrušila, bavilo ma tam iba Stranger things.Ostatne sú fajn, všade sa dá niečo vybrať.Ved kľudne vyskúšaj každé na mesiac a čo sa ti nebude páčiť zrušis
Tu sa rada pripnem, my mame tiez ucet na netflixe napol a disney mame, ale teda nie som s tym az tak spokojna.