Maminky,dnes som pozerala tak všelijako popri deťoch prvý krát film Mesto anjelov a nepochopila som ho.Chcem sa Vás opýtať,že o čom je tento film? Dakujem Vám.
Oooch ten koniec, tak krátko bol s ňou 😥
Bolo to o lekárke ktorej zomrel pacient. Veľmi sa trápila, že ho nedokázala zachrániť. Anjel sa ju snažil utešiť. Len ona nedokázala vnímať jeho prítomnosť. Je to veľmi krásny film.
Jo je to odveci ta smrt ze na prazdnej ceste co vedie cez les na sekundu zatvorila oci na 🚲 a bum mrtva .
Google tam to máš pekne rozpísané
A moja srdcovka ved baby už vysvetlili alebo si mala napísať co konkrétne ti nebolo jasne
On obetoval svoju anjelsku nesmrteľnosť, aby mohol byť s ňou, cítiť, zažiť lásku a ona krátko na to umrela, on ostal smrteľný človek a namiesto lásky cítil smútok a bolesť ..
Inak tento film má dokonalú hudbu 😌
@miadi niečo podobné sa stalo kamoskinej sestre.... Mala 16rokv išla zo ZUSky na bicykli domov po vedľajšej/dedinskej ceste kde v podstate nič dokopy nechodilo ešte aj v tej dobe je to cca 20 rokov dozadu a zachytilo ju auto a na mieste mŕtva,a na ceste nik iný len to jedno auto a ona proste osud vravim
Detto spolužiak zo zakladky, išiel z kopca u nás (Jankov vŕšok) a tiez auto ho nabralo a to je teda cesta kde auta bežne nechodia, robia sa tam akurát preteky do vrchu na závodných autách
@ptvw Ja viem existuju blbe smrte. Znami siel vyliat na balkon vodu z akvarka v zime a dako zakopol spadol a bol tam celu noc Lebo prave v ten den bol Sam doma . Udrel si hlavu a podcbladil sa bol v kome a o tyzden umrel, ona musela umriet v tom filme Lebo on bol jej 👼 strazny a ked sa z neho stal clovek nemal ju kto zachranit.
@miadi ako áno ja chápem ze musela ale myslím ze to spravili celkom pekne... Práve taka ta chvíľa keď jej duša cítila voľnosť, pocit pokoja a opojenie z prítomnosti... Lepšie ako by ju nechali 20 minút zomierať na nejakú chorobu alebo by ju niekto odstrelil uprostred prepchatej ulice... Za mňa ok ako to ukončili 😁
@miadi a pritom to mohol vyliať do wecka, brrr fakt smola.
Jedna babusa v susedstve 80.r.spadla a zlomila si bedro (syn povedal) potom to niekto opravil, ze pri osteoporóze sa jej mohol najprv zlomiť a ona potom padla. A nakoniec bolo všetko inak. Ten syn nedávno zomrel a mal potrebu sa zdôveriť kamosovi, ze mamku sotil dole schodmi, lebo chcela dať polku záhrady dcére a on to nemohol zniesť. 😡
Naštval ma koniec filmu,uz ho nikdy nebudem pozerať,tak ako Titanic ,Za všetko môžu hviezdy a Zrodila sa hviezda.S takýchto koncov filmov sa neviem spamätať.
Myslíš film, kde je v hlavnej role Nicolas Cage? Ak áno. Čo sa tam nedá pochopiť? Romantická dráma s prvkami fantasy. Anjel sa zamiloval do človeka. Obetoval všetko, aby bol s niekým, koho miluje.