Ano vzdy pozerame s manzelom je to smiech cez slzy 😅
Jasne, s manzelom kukavame spolu
Vidim ze je to partnerska zalezitost. Tiez kukam s muzom😂
jasne, Jakub to robi perfektne 🙂
Aj ja s mužom. Som rada, že majú toľko fanúšikov. 🫢👍
Jednoznacne
Je super, žiaľ čoraz viac tam stačí iba ukázať, čo sa deje, bez nejakých veľkých úprav.
pozeráme spolu s manž.
Nestrácam krátky čas svojho života takými glupotami. Ale nikomu nebránim. 🙂
Je to perfektne spravované tragédia.👍👍👍
obdobne, piatok večer s manželom máme ako povinnú jazdu, smiech a slzy v jednom 🙈
Ano, mam rada Tazky tazden. S nadhladom a humorom opisana tragedia, ktoru zijeme. Humor nam treba v kazdej podobe.
Jasné!
@thirstymonk Ale s koníkom strácaš😉
Sledujem, kým tento protislovenský počin pani ministerka nezakáže. Nevravím, že je to úplne zlé, ale osobne mi chýba politická satira, ktorá bola kedysi bežne k videniu v TV. Môžme len spomínať na časy, keď minstri, alebo rovno premiéri, šli do relácie, kde vedeli, že sa im budú vysmievať a nenechajú na nich nitku suchú. Títo dnešní vládni (polo?)fašisti chodia odvážne diskutovať už len ku konšpirátorom a náckom, kde im kritika nehrozí. Nuž ale, idú zlé časy a v tých sa vždy prederie na svetlo sveta kvalitný humor, tak verím, že sa máme na čo tešiť.
Anooo...jedine spravy, ktore pozeram.
Ano, a ešte počúvam ako podcast Piatoček a Toto vystrihneme, lebo keď už sme v ... tak nech je to aspoň humorne podané. Presne ako napísali vyššie, taký smiech cez slzy.
Jasne, kukam to. Je to vtipne a vecne zhrnute dianie. A presne cim dalej tym menej treba vymyslat vtipy a upravovat relaciu vdaka tomu kde sme sa ocitli... Aj Gulik povedal, ze on len cital co Danko povedal a ludia sa smiali 🥲😃
@annm81 kde s tie casy, ked Pisko pisal list premierovi a vzdy koncil tym to tej svini, co pre neho chovaju...
@viestta Dnes by dostal pár mesiacov za schvaľovanie terorizmu...tak teraz fašisti nazývajú kritiku...
Pamätám "Keľnu" u Markoviča a Dzurindu na Dereši, Sedem s Ondrušom (vysiela sa to ešte? V archíve tv som nenašla nič). Hrôza kam sme sa dnes dopracovali. A ešte horšie ako mať fašistov vo vláde, je fakt, že ich voliči im tlieskajú a nechápuc o čom je demokracia papagájujú, že ich milovaní politici nesmú byť kritizovaní, kdeže ešte aby si z nich niekto robil srandu.
Moment, nie Ondruš... stále si tých dvoch pletiem.. ako sa volal "ten druhý"?
@enmery Hej, však zato tu už lozim pomenej :D
Ano. S gulikom este viac