Az sa trasiem.....
Nenavidim tie hnusne 10 minutove reklamy na Markize. Musela som to zo seba dostat.....
@emilwinston aby hlavny vecerny program, film zacinal o 20,45? Cele chore....
@xckaret sme tvoja psychická podpora ... my tiež 😂👍
Večerný program si posúvať môžu, budík si my ale posunúť len tak nemôžeme 😌🤣
@xckaret no a čoskoro nás to čaká aj v RTVS…
@xckaret Kedysi film začínal o ôsmej....a reklám toľko nebolo preto máme Netflix pretože má to prestalo baviť sledovať
Ale to aj na Jojke aj na Barandowe aj na Prima show to ma znervozňuje to na všetkých okrem STV.
@alickapusinka Tak áno STV nemá reklamu ale zas Program nič moc aj keď občas si tam človek nájde cosi
ja najviac momentálne neznášam tú z Obi kde tak vyspevujú.To je niečo strašné ako tam škriekajú.Plus úplne vidno, ako to je debilne nadabované😀 Ja ale väčšinou vypínam zvuk reklám
@xckaret podľa mňa je tv mŕtva. Nechápem že sú ľudia čo sú na toto odkázaný. Treba si platiť nejaký stream alebo aspoň si púšťať veci z archívu/histórie, reklamy si pretáčať.
@xckaret programy v tv pozeram len zo zaznamu,popretacam si reklamy. Ale vseobecne velmi malinky pozeram tv stanice (len spravodajstvo), malo kedy ma zaujme ich ponuka,zato netflix u nas ide denne.
Tiez ma irituju reklamy, archiv je top vec, v pohode pozriem veci aj spred tyzdna. Ide film, co chcem vidiet 22.40? Pozriem si v iny den o 20:40 bez reklam. Alebo normalne cez vikend popri zehleni, ak je to taka vec, co by som nerada pred spanim pozerala. Ak nemozem v priebehu toho tyzdna, ulozim do nahravok. Aj spravy na Jednotke pozerame oneskorene o cca 10-15 minut minut,, (aspon sa deti dohraju na Playstation), lebo medzi spravami a sportom kopec reklamy, medzi sportom a pocasim kopec reklamy, pomaly 20.30 je, kym sa to vsetko skonci.
Tak mi joj a markíza vôbec, nič tak dokopy okrem reklám není,, muž zapína co ma zaplatené navyše,, u nás TV ide až večer
@wanduska327 práveže sa STV 1 veľmi zlepšila, na markíze okrem Dunaja a zrady nie je nic
preto Markízu nepozerám a keď tam náhodou niečo zaujímavé je, pozriem si to na druhý deň z archívu a reklamy pretočím
Ale ja sa k TV dostanem až večer, Počas dňa u nás TV zapnutá ani nie je. Nemá ju kto pozerať
@ibatanecnica zial od buduceho roka uz nepretocis.. operatori uz dlho avizuju ze v archive uz nebude mozne reklamu pretocit..
@saxana000 no nič, tak prestanem pozerať, je kopa iných filmov, ktoré si človek môže pozrieť na iných kanáloch a teraz som si oblúbila počúvanie rôznych podcastov. Takže na TV nie som našťastie odkázaná
@ibatanecnica posunies tip na podcast? 🙏☺️
@ketrint neviem aké žánre ťa bavia. Ja čítam z každého rožka troška. Napr. na spotify Nevyhorení, Uchom po mape, veľmi dobré cestopisné, búrači gastromítov, Mozgová atletika, Odznova, alebo na youtube si nájdem to, čo chcem počúvať, ohľadne zdravia, stravy, športu, jazyky, rôzne podcasty o vzťahoch, o krajinách, kvantová fyzika, rôzne dejiny. Je tam toho veľa, treba si len vybrať. TEraz som počúvala audioknihu Mních ktorý predal svoje ferrari. Alebo šlabikár šťastia. Záleží len na tebe čo si vyberieš.
Prečo pozeráte telku s reklamami? Ja to nepochopím. Veď si môžete zaplatiť Voyo, netflix a pozerať čo chcete a kedy chcete bez reklamy. Doba pokročila...
@xckaret vie to byť frustrujúce