Ahojte. Táto pani majitelka obchodiku v bb bola tento tyzden v maniackach. Nechcela uviesť svoj vek. Koľko má teda rokov? Ja si to netrúfam ani len odhadnúť 🙈
Stačí Google....53
53
Dikes baby. Tak to nemá potom až taky vysoký vek
@walentina7 😀😀😀😀 tuto si dáš opaštek 🙈
A pomecujes toto s týmto.
Ale aspoň sa nesprávala ako tá z pondelka... 🙄 ja som mala chuť jej vylepiť jednu 🤬
Tak táto Monika z piatka sa vie aspoň správať, to sa o tej druhej nedá povedať
@walentina7 mne to príde ze naschvál tam bude stále jeden ,,vyhroteny,, človek, aby to ľudia sledovali 🙄 a na makeup artistku čo hovoríte? Ešte som nezažila aby niekto kto maľuje, povie ze ona také pery nevie namalovat 😀😀😀
A hlavne keď je ona celá napichana ešte aj video ma na ig.
Iba využiva ženy ktoré su menej technicky zdantné a predáva im PARFÉRMY DUNAY, OUD A INÉ za nekresťanske ceny. Viete si ich kupit na heureka.sk o polovičku lacnejši, bazos
Nehovoriac o handrach. 500% zisk, ... jej krem na ruky stojí 2 euro. Kto jej pre boha da za ten jej elixir 35 euro, potom jasne dava ho zadarmo k DUNAY , a tvari sa aka špecialna ponuka, no o okuliaroch a inych veciach radšej pomlčím. Obyčajany podvodníci aj so synom. future coffee zakaznici odfotneny babka s dedkom, ŽENY !!! SPAMETAJTE SA..#som KRASNA, #som INTELIGENTNA #mam ROZUM !!!! HLAVNE TO . Markiza je tam 30 rokov, ale za posledných 6 rokov priznala zisk 6000 euro dokopy! Urady kde ste pre boha.
Ja si trúfam odhadnúť tak 55 ale je to veľmi zmätočné, nakoľko má plastiky a dosť sa maľuje.