Ahojte ako to prosím teraz funguje dá sa spraviť skupina ako predtým? Neviem sa v tom vyznať. Ja mám predplatenku a opticky internet ale skupina mi založiť nejde.
Ahoj, my sme dneska boli v tmobile.. tu magentu predtým čo som mala s bratmi zrušili. Tak som sa dala s priateľom ( pod jeho rodné číslo). A teda ak som to správne pochopila tak buď si vyberieš 10 % zľavu na internet a Magio alebo benefity za kredity ( čo zahŕňa posielanie dat, 2x viac dát a ďalšie ) všetko majú na ich stránke... Ten balik vyberá asi ten s tým rodným číslom.
A vy máte aké služby od nich? Lebo ja mám predplatenku a opticky internet, rodičia majú paušály a aj sestra má paušál ale magio tv nemáme nikto
My mame magio, opticky internet, 3 pausaly a 1 predplatenku.
Ja mám paušál, priateľ -internet, Magio, paušál (všetko teda) brat č1. paušál a brat č2. tiež všetko ... Ale bratov tam zatiaľ nemám... Povedali, že musia prísť s nami 🤦 ... Okrem toho ešte nevieme, že či chceme tých 10 perc. zľavu alebo tie benefity.. ešte to musíme dotiahnuť 😁
nám to asi nepojde keď nemáme aj tv alebo paušál a internet na jedno rodné číslo.. skoda bola to dobrá výhoda :/
@tejana hmm my máme od nich internet nie optický a magio tv a žiadnu 10% zľavu nemáme len budeme platiť viac. Viete niekto prečo to je?
Mal iste zrýchliť rýchlosť tok internetu a ako pozerám Speed test rýchlosť zostava rovnaká a tak zostava pomalšie programy až o 58 sekúnd, tak že čo stim 🤔
Treba mať aspoň dve služby od nich pre vznik magenty 1. Dve z týchto 4: internet, televícia, pevná linka, paušál na mobil. A skupina sa vytvára len pod rodným číslom. Takže príbuzný sa budú museť dať pod niekoho, kto ich zastreší
@lienkashcj a máte to pod rovnakým rodným číslom?
@mogy áno je to napísané na maminu