Magenta 1

1. mar 2024

Ahojte ako to prosím teraz funguje dá sa spraviť skupina ako predtým? Neviem sa v tom vyznať. Ja mám predplatenku a opticky internet ale skupina mi založiť nejde.

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tejana
1. mar 2024

Ahoj, my sme dneska boli v tmobile.. tu magentu predtým čo som mala s bratmi zrušili. Tak som sa dala s priateľom ( pod jeho rodné číslo). A teda ak som to správne pochopila tak buď si vyberieš 10 % zľavu na internet a Magio alebo benefity za kredity ( čo zahŕňa posielanie dat, 2x viac dát a ďalšie ) všetko majú na ich stránke... Ten balik vyberá asi ten s tým rodným číslom.

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. mar 2024

A vy máte aké služby od nich? Lebo ja mám predplatenku a opticky internet, rodičia majú paušály a aj sestra má paušál ale magio tv nemáme nikto

0silvia0
1. mar 2024

My mame magio, opticky internet, 3 pausaly a 1 predplatenku.

tejana
1. mar 2024

Ja mám paušál, priateľ -internet, Magio, paušál (všetko teda) brat č1. paušál a brat č2. tiež všetko ... Ale bratov tam zatiaľ nemám... Povedali, že musia prísť s nami 🤦 ... Okrem toho ešte nevieme, že či chceme tých 10 perc. zľavu alebo tie benefity.. ešte to musíme dotiahnuť 😁

autor
1. mar 2024

nám to asi nepojde keď nemáme aj tv alebo paušál a internet na jedno rodné číslo.. skoda bola to dobrá výhoda :/

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tejana
1. mar 2024

No asi najlepšie buď zavolať na ich infolinku alebo tam zájsť... Lebo takto neviem. Iba toto som nasla

lienkashcj
2. mar 2024

@tejana hmm my máme od nich internet nie optický a magio tv a žiadnu 10% zľavu nemáme len budeme platiť viac. Viete niekto prečo to je?

hex01
2. mar 2024

Mal iste zrýchliť rýchlosť tok internetu a ako pozerám Speed test rýchlosť zostava rovnaká a tak zostava pomalšie programy až o 58 sekúnd, tak že čo stim 🤔

mogy
3. mar 2024

Treba mať aspoň dve služby od nich pre vznik magenty 1. Dve z týchto 4: internet, televícia, pevná linka, paušál na mobil. A skupina sa vytvára len pod rodným číslom. Takže príbuzný sa budú museť dať pod niekoho, kto ich zastreší

mogy
3. mar 2024

@lienkashcj a máte to pod rovnakým rodným číslom?

lienkashcj
5. mar 2024

@mogy áno je to napísané na maminu