Má zmysel zaregistrovať sa na netflixe a kúpiť si predplatné, stojí to vôbec za to?
Veď skús a uvidíš, nestojí to milión 😊 každého baví niečo iné, tak niekomu sa oplatí, niekomu nie
@marian1967 co chces pocut? Ak to budes pouzivat tak hej ak nie tak nie.
Ak sa trochu vyznáš odporúčam KODI...zaplatis za mesiac 3€ a je to lepšie jak Netflix
@16zolik16 akurát da ďalších 50€ za tu vec cez ktorú sa to prehráva a tak raz za týždeň to vôbec nefunguje
Odporucam Kodi mas tam vsetko na co si len zmyslis a nieje to vobec drahé
Veď skús na mesiac a potom to zrus keď sa ti nebude páčiť, veď to stojí pár eur.Za mňa nič moc, ja som si tam našla len jeden serial
@lavender94 za akú vec ? Stačí mať Android box alebo tv Android
Kodi nie je legálne, ale tiež máme 🤭
@16zolik16 kodi ma aj filmy a seriály dabovane?
@betulinka1 áno...je tam zložka s názvom dabovane
skus, uvidis. my mame len netflix, uz 4ty rok myslim, tv davno zrusena
Tak u nás už bežne TV stanice nejdú. Máme Netflix a Max čo je HBO + a spokojný sme.
@16zolik16 no ten box som myslela. Akože okej, 50€ nie je tak veľa. Ale aj tak mám pocit, že to tak 20% času nefunguje
@lavender94 ešte sa mi nestalo, že by nefungoval
Ja platím takmer 100€ ročne za Disney +, ja ho ale často využívam. Len ty vieš, či to stojí za to.
Ano, áno. My máme a u nás fičí len to. Mali sme aj Skylink a ten som úplne zrušila.
@lavender94 ten box má už každý druhý doma...a mne to funguje v pohode.raz za mesiac ho odinštalujem a zase nainštalujem a všetko je ok...a neplatim 15€ ale 3€
@marian1967 už polroka u nás iba Netflix, za mňa áno