Slovenske serialy… sledujem len jeden, ale v ukazkach na dalsi serial som si vsimla snad 90% tych istych hercov (Dunaj a nejaky serial z nemocnicneho prostredia). Naozaj si divaci ziadaju vidiet dookola tych istych hercov? Ci len tychto par je top?
podla man to nie su ani ti v Dunaji.
nemyslím..
Ja vidim minimalne 150 dobre platenych hercov 😄 ... ten zvysok co ucinkuje v roznych kluboch, divadlach a serialoch este nedozrel na uroven Procka 😉
Ano Hollywood nemá veľa hercov, stále sa ich opakuje dokola 20-30 maximálne.
Hercov máme samozrejme aj dobrých. Ale nevieme veľmi točiť filmy ani seriály.
Teda kamera,strih,tempo...atď...
"som si vsimla snad 90% tych istych hercov" - no tak to keby si videla inscenacie za socializmu...
Áno, všimla som si že dávajú stále tých istých.
V niektorých seriáloch sú aj noví v Pánovi Profesorovi boli mladí herci z Konzervatória.
@estellas ved prave, ze mame mladych sikovnych hercov, sice som ich videla skor v divadelnych predstaveniach, ake nechce sa mi verit, ze by nevedeli zahrat aj v tv serialy.
@hiro tak socik som zazila len ako male decko, ale dnes, ked mame ine nazvem to “moznosti” sa cudujem, preco dva serialy maju skoro rovnake obsadenie v hlavnych ulohach.
Podľa mňa to sú len ako slabý odvar z herca...hercami boli napríklad Kroner,dnes by som povedala že pani herečka je Zdena studenkova,toto v seriáloch ani sa nedá povedať že herci...
@dzescebuly mne sa zda, ze Studenkova uz tiez nie je co byvala.
@hiro To si vystihol
@majamat ale ako divadelna herecka je skvela, ju zasa tolko v serialoch nie je vidiet
Nie kazdy divadelny herec je ochotny hrat v seriali. A niektori sa na to ani nehodia - ich prejav je javiskovy, prilis dramaticky. Filmy a serialy vyzaduju civilne herectvo.
Ja keď sem tam vidím niečo novšie slovenské, tak mám pocit, že to hrajú nejakí ochotníci. No teda, aby som neurazila, ochotnícke divadlo z dediny, kde bývajú rodičia je na lepšej úrovni.
Ale ako tu už niekto písal, Slováci nevedia tie filmy ani točiť. Zväčša je to trapas.
@sisaka tak zial, nema ich to kto naucit. A kto sa to nauci v zahranici, na SK ho nepustia “ku kromidlu”, aspon tak mi to pride. Inak si neviem predstavit dovod, pre ktory je nasa tvorba “zakonzervovana” kdesi v 80.-90. rokoch.
naozaj dobri herci uz pomaly vymieraju. Tito mladi su skor komedianti nez herci
Tak neviem, či má Slovensko mi hercov, avšak má dosť na figu tvorbu.
Drvivá väčšina slovenských seriálov je totálny odpad....
treba si uvedomit, ze tie nekonecne serialy na joj ci markize sa vyrabaju tak expresne rychlo, ze na nejake herectvo nie je cas. zvacsa len nakuknu do scenaru a idu na ostru. na druhej strane, ani prvotriedne herectvo by ich uroven velmi nepozdvihlo, kedze scenar je aky je, pribeh vlekly a dialogy chabe.
V Dunaji je kopec neopozeranych hercov.... Iných, pre mňa často neznamych