Ahojte, moc som to nepozerala len dnes nejake pribehy na insta a preco kiki hovorila trabovi ze bude najlepsi tatino pre ich oboch? Ona ma dieta alebo je tehotna? A ake maju podobne osudy?
@sissy27 dakujem. A preco mu hovorila aky bude tatino? Len tak?
mali tam takú hru, že každý pár dostal na 24hod na starosti bábätko (bábiku) a museli sa starať, tak si to takto vyskúšali.
@sissy27 ano to som este videla. Ale nenapadlo by ma niekomu hovorit ze bude naj tatino ani na zaklade hry. To by mohla povedat ze bude najlepsi kobvoj alebo stripter. 😂
pozri, sú zamilovaní a listy písali na základe toho, čo prežili za posledné dva mesiace. Proste to ona takto v danom momente cítila a ja na tom nevidím nič zlé.
@sissy27 vsak v pohode. Co som videla uryvky ich listy boli krasne, ale po dvoch mesiacoch uz hovorit o detoch. No to je jedno. Aj tak som im najviac fandila
vieš, keď sa dvaja ľúbia tak sa bavia aj o budúcnosti, rodine a deťoch a keď vidíš v tom druhom, aký je starostlivý atď je pochopiteľné, že mu povieš, že bude skvelým otcom pre vaše deti… nemusíš hneď za tým hľadať skryté indície
Obaja vyrastali bez otcov, a bolo to krasne povedane, ze bude dobrým otcom pre nás... myslene pre ich buducu rodinu ...
obaja vyrastali bez otca, iba s mamou.