Love Island dopisy s vyznaním lásky

29. okt 2024

Ahojte, moc som to nepozerala len dnes nejake pribehy na insta a preco kiki hovorila trabovi ze bude najlepsi tatino pre ich oboch? Ona ma dieta alebo je tehotna? A ake maju podobne osudy?

sissy27
29. okt 2024

obaja vyrastali bez otca, iba s mamou.

autor
29. okt 2024

@sissy27 dakujem. A preco mu hovorila aky bude tatino? Len tak?

sissy27
29. okt 2024

mali tam takú hru, že každý pár dostal na 24hod na starosti bábätko (bábiku) a museli sa starať, tak si to takto vyskúšali.

autor
29. okt 2024

@sissy27 ano to som este videla. Ale nenapadlo by ma niekomu hovorit ze bude naj tatino ani na zaklade hry. To by mohla povedat ze bude najlepsi kobvoj alebo stripter. 😂

sissy27
29. okt 2024

pozri, sú zamilovaní a listy písali na základe toho, čo prežili za posledné dva mesiace. Proste to ona takto v danom momente cítila a ja na tom nevidím nič zlé.

autor
29. okt 2024

@sissy27 vsak v pohode. Co som videla uryvky ich listy boli krasne, ale po dvoch mesiacoch uz hovorit o detoch. No to je jedno. Aj tak som im najviac fandila

t1nusa
29. okt 2024

vieš, keď sa dvaja ľúbia tak sa bavia aj o budúcnosti, rodine a deťoch a keď vidíš v tom druhom, aký je starostlivý atď je pochopiteľné, že mu povieš, že bude skvelým otcom pre vaše deti… nemusíš hneď za tým hľadať skryté indície

dadka1997
30. okt 2024

Obaja vyrastali bez otcov, a bolo to krasne povedane, ze bude dobrým otcom pre nás... myslene pre ich buducu rodinu ...