Kvietkovci - názor

1. jan 2024

Prosím vás pozná ich niekto? Na YouTube točia každý deň jedno video z ich predchádzajúceho dňa.. aký máte na nich názor ? Ja som ich videla vonku a teda zanechali vo mne úplne iný pocit ako sa prezentuje konkrétne Andrea, tiež som ich videla aj pred pár mesiacmi a to iste a nie neni to že boli len tak išli okolo, ale videla som ju ako komunikuje s niekým a síce sa nepatrí počúvať cudzie konverzácie ale vypocula som si…ja len či ich poznáte, pripadne videli ste ich sa správať naživo? 😀😀😀

adalmba
1. jan 2024

Prečo anonym? Táto téma je tu už viac x. Stačí vyhľadať.

katkaseiner
1. jan 2024

vobec netuším kto to je

pe_mi
1. jan 2024

Ahoj,netuším kto to je.mala som IG ,už nemám.ale vtedy som ich asi nikdy nezachytila
Meno mi nič nehovorí?pribliz nam o čo sa jedná,čo robia, nerobia

januska12323
1. jan 2024

Netuším kto to je a ani ma to nezaujíma. Na videu sa každý ukazuje lepšie ako v skutočnosti.

natall113
1. jan 2024

Ja som ich sledovala na YouTube asi 5-6 rokov dozadu, teda videla som pár videii a nezdali sa mi v poriadku už vtedy, teraz mi občas vybehnú na ig

diewcatqoo
1. jan 2024

To som si musela vygooglit. To vazne niekto take nieco sleduje? Prislo mi to hrozne trapne.

martinkatinka
1. jan 2024

A o čom to točia? Sú nejako výnimoční?

trinityf
1. jan 2024

A aky je tvoj nazor?

miskakyska
1. jan 2024

.. zmyslom života týchto nešťastných a im podobným osobôk sú lajky🙃 smutné

autor
1. jan 2024

@adalmba anonym by bol tak či tak lebo jedine čo by si videla viac je nejaké meno na konikovi 😉 a pozerala som, nenašla som, teraz ako píšeš že sú tak som pozrela lepšie ale mňa zaujímalo či ich niekto videl naživo sa správať, lebo to ako ona komunikuje…

mery333
1. jan 2024

Bohvie, či aj tento anonym nie je jeden "Kvietok" a takýmto zúfalým spôsobom si robí reklamu. Za mňa neviem, kto to je a ani ma to nezaujíma.
Ale každopádne kde je dopyt, tam je aj ponuka. 😉

t1nusa
1. jan 2024

niekoľko rokov dozadu som ich sledovala, časom mi ale začali vadiť a v niektorých názoroch s nimi absolútne nesúhlasím, ďalej ich už nesledujem

monymony1
1. jan 2024

No tak povedz co si videla teda🙈😀

mamickalisticka
1. jan 2024

Ja som si ich pozrela presne raz alebo dva, tak možno v roku 2015, keď som mala 17rokov, a fičal youtube a vlogy.. no trapas. Nudné dni nudnej rodiny, vkuse to isté, nechápem na čo to robia 🤣 a že ešte furt, tak to je odveci úplne.

rawmamka
1. jan 2024

Smutná doba, ktorá podporuje takéto niečo....je to trápne, nudné, nezmyselné. Nielen tí, čo niečo takéto "vyrábajú", ešte horšie pre tých, ktorí niečo takéto pozerajú,sledujú.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz