Ja som dnes pozerala na x-tý krát Stepmom (Prvá alebo druhá) s Juliou Roberts a Susan Sarandon, podla mňa je tam excelentná réžia, príbeh, krásne natočené a odohrané, tie emócie úplne do detailov ztvárnené.. Az sa čudujem, že nedostal Oscara ten film... Ci som to videla ako teenagera, dospelá alebo teraz už ako mama - nikdy som nevydržala pozrieť bez sĺz... Pre mňa veľmi silný emotívny príbeh.
Haciko pribeh psa, to som videla raz a cele som to prerevala, odvtedy na to nemozem ani pomysliet, lebo hned slzim
Tusila som, ze ked otvorim tuto temu, ze na mna hned “vyskoci” Haciko 😂 Mna ten film dost nudil, cele to bolo nejake roztahane. Ale celkovo nechapem, ako niekto moze plakat pri filme.
Psia duša
Na vine su hviezdy 😭😭😭
Zuzanka Hraškovie
pan prstenov😁 nic lepsie neexistuje♥️
Ja také filmy zasadne nepozerám, sem tam omylom, najma so zvieratami, ako Haciko mi stačilo citat obsah a už som revala🤣 A inak je to väčšinou od môjho momentálneho rozpoloženia. Zelenu milu už si isto nepozriem. 🥲
Coco. Uzasna rozpravka. Pozerame to vzdy len na Dusicky a na konci vzdy placem 🙂
Babička.
Perfektný palác. Filmy ma až tak nedojimaju, ale tento som ani nevladala dopozerať, tak mi slzy tiekli z očí.
Stastie na dosah - podla skutocneho pribehu
Moc emotívnych filmov nepozerám, ale z toho, čo som videl, si vybavujem Forresta Gumpa...
@alica2202 ja som pri Coco prvých desať krát plakala potom už nie, ale pozerali sme to každý deň 🙈
Zelená míľa, Chlapec v pruhovanom pyžame, Shindlerov zoznam
Jozef Mak, chlapec v pruhovanom pyžame, Hriešnica
Pred tým ako som ťa spoznala, na vine sú hviezdy, pošli to ďalej...
Tie, ktoré ste spomenuli Coco, vďaka za typ, viem, že to už dávali, no nepozerali sme. Na hellowen je plán jasný. Diki ženy. 😉
Pre mňa , v mojom najhoršom životnom období ma rozplakal film chatrč (2017) ... Nie som veriaca ,a film je dosť kresťanský . O smrti dcéry . Videla som ho v telke v čase ,kedy som sa nevedela spamatat zo smrti mojej dcéry .
Nikdy som tsk silno neplakala pri filme ako v ten večer . Bolo to prvý a aj posledný krát ,čo som ten film videla .
Potom je viac ďalších filmov , ktoré sú emotívne ,
Napríklad Lidice , chlapec v pruhovanom pyzame ... a podobne
Toto je skôr taká oddychovka - Marley a ja - ale na konci, keď im pes zomrie, som revala snad 10 minút 🥹. A ešte milujem záverečných 5 minút Big Bang theory, aj keď teda to nie je film. Môj muž sa smeje ako pri tom môžem tak slzit -zakazdyyym a to som tu scénu už asi 5x videla 🤷♀️
Zapisnik jednej lasky je tiet taky dojak celkom
Pre mna film ...Nezabudnuteľná cesta po česky Dlouha cesta ...... videla som asi milion x ale vždy pri ňom plačem ..a asi jediný film ktorý viem pozrieť zas a znovu
Ja pri filmoch neplacem, stalo sa mi to iba pri jednom, lebo tam bola pre mna extrémne smutná a nečakaná scéna, a uplne ma to dostalo.
Islo o film “Dárek do cely č. 7”, kórejská verzia z roku 2013, cely ten film bol vazne velmi smutný a emocionálne velmi tazky..
@petulda333 presne to isté aj ja. Predtým ako som ťa spoznala...
Tiez ho mam rada a potom este Predtym nez som ta spoznala. Inak velmi take filmy nepozeram