Ktoré predstavenia v divadlách odporúčate? Máte obľúbených hercov? Vyberáte predstavenie podľa hercov čo v ňom hrajú, alebo že Vás predstavenie zaujalo?
ja mam rada komedie v Astorke, napr. Sen svatojanskej noci
a ano, aj podla hercov, astorka ma skvelych 🙂
@lelelienka bola som na boduguard, chcem ísť na mamma mia, cyrano z predmestia (to bude končiť), skrupinka. Z SND mám zatiaľ zálusk na macbeth.
Ja mam rada komedie, v snd sa mi pacilo Tak sa namna nalepila, hrajú tam sami známi (morova, mastalir, kolenik, vajda,tusim aj studenkova sa tam mihla)
Vyberam, resp. kym sme sa neodstahovali, som vyberala podla obsahu co ma zaujalo. A vzdy som pozrela aj obsadenie. Vacsinou som chodila do SND. Moj oblubenec je Roth, potom Pauhofova, Barta a Ondrik. Vyhybala som sa predstaveniam v hlavnej ulohe s Morovou a Mastalirom.
Skd Martin- zem pamätá. To je senzácia!!! Je to o duchoñovi a získalo to veľa ocenení aj skvelé ohlasy kritikov
@lamonita suhlasim. Velmi pekne a pocuvatelne!
V nitrianskom DAB Povolanie pápež ❤
Aky zaner??
Za mna urcite muzikal, prakticky vsetky na Novej scene su super 😉 Bola som na (takmer) vsetkych, nevyberam vyslovene podla obsadenia, ale vzdy ma samozrejme potesi ked hraju moji oblubeni herci. Pre mna naj - Voda a krv nad vodou, Mamma mia a Janosik.