Kto vyhral Ružu?

24. máj 2024

Ahojte tie co mate voyo pls ktorá vyhrala Ruxu?
Dik

dadis
24. máj 2024

az buduci stvrtok ma byt finale ( v piatok v tv)

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vyrovnanaosoba
24. máj 2024

Vypadla Jennifer, vo finále sú Júlia a Stanka

reddflowerlife
24. máj 2024

Dalo sa cakat ze vypadne Jennifer, spravala sa velmi zufalo zamilovane, ona bola viac do nho ako on do nej..
He is just not that into you….

dadis
24. máj 2024

@reddflowerlife Mam rada ten film 🙃

autor
24. máj 2024

Aha, som nevedela

vyrovnanaosoba
24. máj 2024

@reddflowerlife radšej si vyberiem toho, kto je zamilovaný, ako Júliu 🤣

reddflowerlife
24. máj 2024

@vyrovnanaosoba no jasne Julia psycho
ale boli vidno ze o jennifer nema taky zaujem

momoftwo
24. máj 2024

Julia si to teda zufalo pos*ala so svojou mamou. Asta to co bolo😂🙈 ja byt chlap tak berem nohy na plecia a utekaaam😄

magic08
24. máj 2024

@momoftwo ja by som utekala od Juliinej mamy. To čo bolo na konci s tym darom, poznamky že by chcela jednu malu izbicku v norsku, kde by mohla byvať...

momoftwo
24. máj 2024

@magic08 aj ten bratranec sa tam chcel prikmotri a vlastne povedali ze ockavaju ze Radko bude zivit celu ich rodinu, akoze halooo ja som myslela ze toto je nejaky prank ale oni to mysleli vazne. A ako mala ta jej mama vkuse potrebu ohovarat Stanku a jej mamu, riadne nervy som na nich mala. Taki selski ozralovia mi prisli cela ta ich family.

rude_baby
24. máj 2024

@momoftwo to bolo v poslednej časti? Dzizs, to si musím pozrieť 🙈😁

momoftwo
24. máj 2024

@rude_baby ano bolo to vcera na voyo, dnes v telke👌

mamina87
24. máj 2024

@momoftwo aj ja som mala na nich nervy 😠 fakt brzda rodina a ruky preč od nich ...takže som zvedavá na finále

momoftwo
24. máj 2024

@mamina87 ja viem kto vyhra😄🙈

reddflowerlife
24. máj 2024

@momoftwo no povedzz🤣🤣

momoftwo
24. máj 2024

@reddflowerlife nie tu, toto neni diskusia na tuto temu a kebyze si to tu otvorim a precitam asi by som mala riadne nervy😄

momoftwo
24. máj 2024

@reddflowerlife jaj aha tu sa to pytaju, ja som uz aj zabudla nazov temy😂 ok mozem, vyhra to Stanka

mimuska328
24. máj 2024

@momoftwo dúfam že to vyhra stanka lebo to co predviedla Juliina mama bola čistá katastrofa.. a to neustále ohováranie Stanky spolu s jej mamou aspoň vieme po kom to Júlia ma.. ale sa mi páčilo ze ako sa zachoval Radko s tým tričkom ze si ho na seba nedal

magic08
24. máj 2024

@momoftwo a tie nohy Juline vylozene furt na bratrancovi? dotyky medzi nimi, to co bolo ?

vyrovnanaosoba
24. máj 2024

Ale videli ako sa za tváril, keď jej matka povedala, že jej stačí skriňa a postel v Nórsku aby mohla tam byt s dcérou? 😂

momoftwo
24. máj 2024

@mimuska328 presne to som si povedala ked ta jej mama zacala ohovarat, ze aha dobre uz chapem. Taka jednoduchsia zena no, predpokladam ze jej ani nebolo trapne ked si pozrela tuto cast, takym ludom to ani netrkne😬 Radko bol podla mna dost v soku chudak, sam povedal ze to bolo too much😄
@magic08 ten jej bratranec mi prisiel rovnako jednoduchy ako jej mama, ale aspon neohovaral, ale do Norska by sa uz vybral fjordy pozerat!😂

magic08
24. máj 2024

@momoftwo cela rodina musi byt takato jednoduchsia, čo si pri prvej prilezitosti hned štrngá poharikmi, nech ich to jde lépe 🙂

momoftwo
24. máj 2024

@magic08 ano ved vyssie som napisala ze taki selski vozralové. Ospravedlnujem sa im ked to tak nieje a mali len stres pred kamerou😄 ale zhovadili sa poriadne, to co tam skusali na Radka to uz asi stres pred kamerou nebol😬

reddflowerlife
24. máj 2024

@momoftwo a mas to fakt potvrdene ze vyhrala stanka ? Lebo ked pozeram jej insta, nema ani naznak ze by v ziadnom casovom obdobi bola v norsku, a stale je v KE, cize asi s nim nie je

macatt
24. máj 2024

@reddflowerlife už pár týždňov dozadu sa písalo, že vyhrala S, ale nie sú spolu🙄

chrobak7
24. máj 2024

No predsa Ružena!

magic08
24. máj 2024

@momoftwo no, asi tak 🙂

mamina87
24. máj 2024

@momoftwo jupí 😁

mamina87
24. máj 2024

@macatt a možno nakoniec bude s Juliou 🤦keď u Stánky nepochodí