Nenavidim toho kralika a uz to viac neznesiem pozerat ani sekundu. Ten hnusny, rozmaznany, ani neviem popisat co vsetko a ako ho nenavidim mi strpcuje zivot uz vyse roka. Ano viem, ze je to kreslena postavicka, ale aj tak ho nenavidim 😄 ma to niekto tiez tak?😄
Videli sme tú rozprávku raz a osldvtedy je zakázaná. 😅 Nič primitívnejšie som ešte nevidela. 🤦 Podľa mňa to deti len ohlúpuje.
Dcéra veru mala obdobie, keď sme Binga pozerali nonstop ... môj muž bol na neho neskutočne alergický, hovoril, že je to jeden "zhýčkaný zmrd" 😀 ... už nás "Bing obdobie" našťastie prešlo, aj muž je kľudnejší 😀
@juliacenc
bing je suprový, ale pozerame ho v anglictine. v ceskej verzii je zle nadabovany- neprijemny hlas, pôsobi veru rozmaznane.original je naozaj iny..
Bing mi nevadí, ale z čoho ide mňa trafiť prasiatko peppa... Mala rozmaznaná trupka 😁
@juliacenc ja ho milujem! Úžasná rozprávka, konečne niečo zmysluplné. Vďaka nej si drobec zúbky umýva, odvážil sa behať na ihrisku (je veľmi bojazlivy 🙂), vysáva so mnou keď niečo rozsype. Mňa mrzí len že nie je v slovenčine 😕 ale pozeráme aj anglickú, španielsku a francúzsku verziu 🙂
Nepozerame. Tiez sa nam nepacil. Staci prepnut. ;D
Neznášam ju a jediné čo by som z nej brala sú Flopove nervy 🙃
je neskutocne otravny, nastastie mame dialkovy ovladac k telke a ine programy.
Anoooo, u mňa podobne, našťastie už ich Bing až tak často nezaujíma 😃
Nahodou... je to aj poucne pre deti
Bing sa este da.frci u nas doteraz a to uz mam skolacku.cwsky dabing nie je velmi stastne urobeny.zacinali sme ho pozerat po nemecky.ja nenavidom Fihu mam z nej neurozu preafektovana skareda s hnusnym hlasom..byt dieta chytim nocne mory.. na toto som doma zaviedla totalne embargo..
@dominyca9 nejde o chápanie, jasné že aj môj drobec chápe, ale keď niečo nechce spraviť pripomeniem mu že Bing si napríklad zúbky tiež umýva a tak si ich pekne nechá umyť a ešte aj povie že tak ako Bing 🙂 ja mám zas alergiu na tie akože komplikované rozprávky s normálnym dejom ktoré len deťom ničia pozornosť.
@tianna Vždy sa dá nájsť pekná rozprávka primeraná veku. 🙂 Samozrejme, je to zreje aj vec vkusu. My sme si s Bingom nesadli, máme radšej Mášu. 😃 Alebo potom slovenských a českých tvorcov (Spievankovo, Smejko a Tanculienka...). Je však fajn, že tvoj malý má v Bingovi vzor, ktorý ho pozitívne motivuje. Kamoška mala opačný prípad - malý začal zrazu začal tváriť, že nevie veci, ktoré dávno vedel (vzal si z obchodu lízatko a tváril sa, že nevie, že zaň treba zaplatiť). Prišla na to, že len napodobňoval Binga, tak to tiež zatrhla.
A dalsia kapitola sama o sebe je bllipi. Akoze ten chlap je zavodou, je z neho milionar, pretoze sa chodil hrat na detske ihriska a spravat sa pritom ako posahanec. A deti to zeru totalne… 😅
Neviem, kto je Bing, ale ja som mala rovnaký vzťah k Máši 😅 Ja by som to dievča asi bila od rána do večera, nenormálne ma rozčuľovala a nechápala som, prečo ju ten medveď radšej nezožerie a hento všetko jej trpí 😅 Chvalabohu ani malý tú rozprávku nejako nemusel, takže som to nemusela vidieť často 🙂
@dominyca9 😄 áno, detičky sú každé iné 🙂 u nás tiež ficala jeden čas Maša, no malý sa zľakol jedného dielu kde myslím medveď zuby vyceril (myslím Halloweensky diel) a tým Maša u nás skončila keďže sa vždy rozplakal keď ju zbadal. Takisto u nás Labkova patrola dopadla, miloval ju no potom raz šiel diel o hrade kde sa hýbalo rytierske brnenie a taký hysak chytil že ich už takisto ani vidieť nechce 🙂 u nás zas Spievankovo a všetky tieto relácie absolútne nehrozia.. 🤣 to by sme ani s mužom nerozdychali 😬 tie ich otrasné kostýmy a infantilny prejav, joj to veru nie 😄 našťastie ani deťom sa to nikdy nepáčilo, ale koho zas milujú je Miro Jaroš 👌 ten nevadí ani nám 🙂
@tianna Vidím, že to máme presne opačne. 😅 My zase Jaroša nemusíme. Teda deti aj hej, ale my s mužom radšej prepíname. 😆 Nám vadí tá podprahová reklama v jeho klipoch a textoch. Príde nám, že to robí len pre peniaze a deti ho veľmi nezaujímajú. Z našich interprétov máme najradšej asi Spievankovo. Ako bezdetná som nemohla vystáť tie detské piesne, no dnes mi prídu najprijateľnejšie. 😃
@juliacenc haa. :D to akokeby môj manžel písal presne toto stále hovorí :D smejem sa riadne
Ja ho mam rada my s mojim synom 5r si to púšťame radi a manžel je nervózny z Toho . Vraví ze je to rozmaznaný zmrd