Dobrý deň. Mám úlohu vypracovať tému, ktorú som uviedla vyššie. Viete mi, prosím, poradiť krátke rozprávky pre predškolské deti (minimax, disney, jojko, nova, markiza a pod.)?
ALE iba tie čo PREFERUJU VAŠE deti, vnučky, súrodenci a pod., bezohľadu na to, či sa vám rozprávka páči alebo nie. Ďakujem veľmi pekne za pomoc a váš čas🙂 pekný deň prajeem.
@somztohojelen ovečka Shaun, Masa a medveď, Pat a Mat, Požiarnik Sam, Labkova Patrola
@somztohojelen včielka Maja, kamarát Riško, Lassie nové dobrodružstvá, Tom a Jerry
@somztohojelen Oddbods
Na JOJke alebo na Markíze chodievajú cez víkend ráno Gumkáči a Káčerovci,tých som milovala ja ako dieťa a zbožňuje ich aj môj syn 🙂 potom Labková patrola,Pat a Mat,Tom a Jerry,Oggy a šváby atď 🙂
@somztohojelen našej sa páči Masa a medved, Ovečka Shaun a Bluey
Caillou, Chrumka a cipsik, Rozpravky lisky a vlka, Stavitel Bob, Poziarnik Sam, Ronja, Bluey, Masa a medved, Labkova patrola...
Za mňa najlepšia a najkrajšia rozprávka je Bluey.Je to o psej rodine a ich zážitkov z každodennych povinnosti.Moj 5 ročný predškolák tú rozprávku miluje a ja si to pozerám s ním.Davaju to každý deň na Disney Channel.A ešte Labkova patrola je super.
Peppa pig, Krkto
Heidi
Zvedavý George, Connie, Spievankovo, Hádaj, ako veľmi ta mám rad - všetko je to nielen pekne, ale i poučné a pokojnejšie, vhodnejšie pre menšie deti
@somztohojelen bluey
@somztohojelen
vecernivek a kamoskin miloval ratatui toho potkana kuchára