Kratšie animované rozprávky pre deti predškolského veku

somztohojelen
6. dec 2024

Dobrý deň. Mám úlohu vypracovať tému, ktorú som uviedla vyššie. Viete mi, prosím, poradiť krátke rozprávky pre predškolské deti (minimax, disney, jojko, nova, markiza a pod.)?
ALE iba tie čo PREFERUJU VAŠE deti, vnučky, súrodenci a pod., bezohľadu na to, či sa vám rozprávka páči alebo nie. Ďakujem veľmi pekne za pomoc a váš čas🙂 pekný deň prajeem.

svetlonos
6. dec 2024

@somztohojelen
vecernivek a kamoskin miloval ratatui toho potkana kuchára

nika23t
6. dec 2024

@somztohojelen ovečka Shaun, Masa a medveď, Pat a Mat, Požiarnik Sam, Labkova Patrola

animus
6. dec 2024

@somztohojelen včielka Maja, kamarát Riško, Lassie nové dobrodružstvá, Tom a Jerry

beata_k
6. dec 2024

@somztohojelen Oddbods

lucylaw
6. dec 2024

Na JOJke alebo na Markíze chodievajú cez víkend ráno Gumkáči a Káčerovci,tých som milovala ja ako dieťa a zbožňuje ich aj môj syn 🙂 potom Labková patrola,Pat a Mat,Tom a Jerry,Oggy a šváby atď 🙂

petronellla87
6. dec 2024

@somztohojelen našej sa páči Masa a medved, Ovečka Shaun a Bluey

ikonica
6. dec 2024

Caillou, Chrumka a cipsik, Rozpravky lisky a vlka, Stavitel Bob, Poziarnik Sam, Ronja, Bluey, Masa a medved, Labkova patrola...

kacena2022
7. dec 2024

Za mňa najlepšia a najkrajšia rozprávka je Bluey.Je to o psej rodine a ich zážitkov z každodennych povinnosti.Moj 5 ročný predškolák tú rozprávku miluje a ja si to pozerám s ním.Davaju to každý deň na Disney Channel.A ešte Labkova patrola je super.

skorica162
7. dec 2024

Peppa pig, Krkto

jurly
8. dec 2024

Heidi

tiika
12. dec 2024

Zvedavý George, Connie, Spievankovo, Hádaj, ako veľmi ta mám rad - všetko je to nielen pekne, ale i poučné a pokojnejšie, vhodnejšie pre menšie deti

nyphadora
12. dec 2024