Konkrétne rozprávky pre 2- až 2,5-ročné deti

teodorab
19. okt 2024

Prosim poradte nejake rozpravkove serialy (kreslene, animovane), ktore maju aj zmysel resp. neobsahuju blikajuce, rychlo sa meniace sceny. Starsie a novsie rozpravky tiez, vhodne pre maleho divaka. Jazyk moze byt SK, HU, EN. Resp aj ine..Chceli by sme mu pomaly ukazovat napr. Krtka. Zatial dlhe (50-120 min) este neplanujeme..tam asi bude pestrejsi vyber.
Dakujem!

snehulak77
19. okt 2024

@teodorab ahoj. Náš občas pozrie kremienok a chocholusik, to má rád.
Veľmi pekne sú Hádaj ako ťa mám rád
Pat a Mat taká oddychovka, ale žiadne blikania
A na Netflixe Trash Track, o priateľstve, to kuknem aj ja 😁

nyphadora
19. okt 2024

@teodorab bluey , vhodna nielen pre deti ale aj pre rodičov.

joesvk
19. okt 2024

Volám sa Caillou

13uzivatelka11
19. okt 2024

Bing

stellariaaquatica
19. okt 2024

@teodorab tak z môjho detstva si pamätám Maša a medveď, peppa pig, elmo, mickey mouse...

taktotedanie
19. okt 2024

U nas najviac ficia rozpravky na rtvs 2 v case vecernicka, zvucka dedka vecernicka to je taka radost
Rozpravky su tam krasne, niektore z mojeho detsva, vsetko popritom vysvetlujem, co vidi co sa tam robi a ake ponaucenie ci posolstvo rozpravka nesi

dadka1997
19. okt 2024

@teodorab bing labkova patrola krtko smolkovia ... cocomelon , masaxa medveď, a pozeravali sme aj smejko a tanculienka, spievankovo, fiha tralala , miro jaroš a pod

jaja20
19. okt 2024

Mojej sa veľmi páčil tento seriál, kupovali sme všetky časti postupne na dvd. Je milý a aj sa z neho dieťa dosť poučí.

jazula
19. okt 2024

U nás Macko Uško, Na dvore a na pažiti, Zvedavkovci, Bluey (to ja milujem tiež), Ruby z dúhy, Baby Riki, Mickeyho klubík, Volám sa Caillou.
Z pesničkových Hanička a Murko, Smejko a Tanculienka, Paci Pac.
Potom niekde zachytila Labkovú patrolu a odvtedy ma dosť jednostrannú preferenciu 🙄.

kiki68
19. okt 2024

Macko Usko, potom za mna Die Maus ( Spots), sice sa to meni tie klipy, ale neni to rychle, je to nemecka klasika. Potom krtko je tiez super, nas mal rad aj Leo the truck, to je moderne, ale za mna pekne.

rozpravocka
19. okt 2024

@teodorab moje deti v tom veku milovali dora the explorer, medvedik pooh (tie kratke serialy) a mickeyho klubik a este nové diely vcielky maji

cimage
19. okt 2024

Nasa ma 2,5r a najradsej ma Bambulku. Ju celkovo tv a rozpravky nebavia dlho, takze taka dlzka jednej casti je pre nu akurat. Este sa jej pacia prsnicky zo Spievankova a Fihy, ale to ma iba niektore, ktore sa jej pacia a inak to nesleduje.

liliana8
19. okt 2024

@snehulak77 to hadaj ako ta mam rad pozerate kde?

teodorab
autor
19. okt 2024

@teodorab ďakujem pekne za napady..;)

snehulak77
20. okt 2024

@liliana8 na YouTube. Je to ale v češtine, nám nevadí