aj vy to máte tak, že prestanete pozerať seriál keď zabijú vášho obľúbeného hrdinu alebo ten odíde a nahradí ho iný? teraz na Markíza Klasik ide Hviezdna brána (Stargate) a nechali umrieť Daniela...
Abo neznasam to, v jednom serialy co som kedysi pozerala zmenili asi vsetky hlavne postavy mozno jednu nechali uz neviem to sa nedalo pozerat 🙈
Jaj otázka bola iná. 😄 Mne ide skôr o dej, ale väčšinou to už nemá ten šmrnc. No horšie by bolo keby nechali zomrieť O'Neila 😄
Neboj, Daniel vstane z mrtvych. Jednu seriu vynecha. Je to postava, ktora najviackrat umrela, v poslednych seriach je to uz zdrojom vtipov. Inak, on bol aj moja oblubena postava.
@nicicka toho nemám rada, strašne je arogantný 🙂 normálne ma to prestalo baviť a to som ten celý formát mala veľmi rada
podobne NCIS - moje obľúbené herečky odchádzali po jednej a keď tam už boli skoro všetci noví herci prestala som pozerať úplne
tie, ktoré to nezvládate, ako tréning odporúčam seriál Doctor Who.....ide už asi 60 rokov s prestávkami a každé 2-3-5 rokov, podľa toho ako to vychádza hercom sa mení hlavná postava a aj jeho spolucestujúci :D to je len tréning :D
ale sranda je, že som si to uvedomila až keď postava Daniela zomrela...
@luteam pre toto som prestala pozerať Klniku Greys. Skoro všetci povodní poodchadzali a už to bolo o ničom
povzniesol sa na vyššiu úroveň, viem
Toto mi nevadí, ale strašne mi vadí, keď pozerám nejaký seriál s dabingom a zmenia dabingoveho herca v strede seriálu...na ten hlas si potom už nezvyknem
Ak je to len jeden tak mi je to len tak všeobecne ľúto ale ak ma inak ten seriál Bali tak pozerám ďalej 🙂
@petronellla87 jooj presne na to som uz aj zabudla to som pozerala vela tokov dozadu a milovala som to. To bol podraz ked vsetky postavy (skoro) vymenili 😁
@nikha2809 presne....do teraz som si nezvykla keď menia dabingovych hercov v Simpsonovcoch
Mne to nevadí, ak seriál udrží kvalitu, ale často so stratou dôležitej postavy alebo výmenou pomaly celého obsadenia upadá aj dej… väčšinou to znamená už také to naťahovanie na silu 😅
Jasné, Dva a pol chlapa bez Charlieho nepozeratelne
Ja som tak prestala pozerať Dunaj. Túto sériu už nepozerám a to bol môj obľúbený seriál. Fakt ma naštvalo, že nechali umrieť Petra, hlavnú postavu. Niežeby táto postava bola vyslovene moja obľúbená, ale nechať umrieť hlavnú postavu z hlavného romantického páru už bolo na mňa priveľa. Pre mňa pokazili hlavnú zápletku. Hlavne že tam nechali "nesmrteľného" Holubca.
@keiko33 ja pozeram Dunaj tiez, ale ze nechali zomriet Petra mi az tak neprekazalo. Nebola to vyslovene najhlavnejsia postava, len jedna z hlavnych a pre mna tak trochu nevyrazna. Ich postavy s Klarou by sa podla mna nemali az kam vyvyjat aj tak, bola by to uz nuda. Holubca teda rozhodne nemusim, ale aj bez neho by to bola nuda, aspon sa tam stale nieco deje 😀
No veru stalo sa .....niektoré seriály takýmto činom stratia svoje čaro...dva a pol chlapa bez charlieho bol už nepozerateľný trápny des....
Game of Thrones - postupne mi všetci obľúbenci pomreli :D zostal len John Snow
Jooj v NCIS keď Kate zomrela 🥲🥲
Fakt to tam ide? Ja som minule rozmýšľala kde sa to dá pozerať ☺️