?
Všade. Nepáči sa mi 😏😏
@deti95060810 čo kedy ? Veď ma zaznieť teraz čítam o 19.00 1.1 na stvore.
Podla mna vyhodene peniaze...
@mouxa ľahko zarobené peniaze...
A nechodila vždy po polnoci na stvs? Či už sj to stopli.
Bola o pol noci na STV.
Takto, vypočula som si ju. Prídite mi, že predĺžená ruka Putina vykonala jeho vôľu oslabiť hrdosť nášho národa a vziať nám posledné kúsky identity a súdržnosti. Nová hymna neznie vôbec tak silno a hrdo a podľa mňa nás chcú len ako národ pochovať zaživa. Prepáčte za silné slová. Keď sa bude spisovať petícia za návrat našej pôvodnej hymny, pridám sa.
A tá fujara na konci 🙈. Vôbec sa mi nepáči 😟
Na YouTube ju nájdete úplne ľahko
Fujara za 50K.
Deti moje, za mňa hrozné, rozťahane, ale zároveň všetko a naraz. Ženy vs chlapi. A ten záver 🤷🏻♀️
Nová hymna smrdí objednávkou z Ruska a nik ma nepresvedčí o opaku. Dámy a páni, mame tu návrat rokov minulých, držme si palce.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nova-verzia-statnej-hymny-2/?page=2&scrollto
Ako keď psíček a mačička tortu piekli.... Všeeetko tam dali 😁
Mne ya hudobne celkom páči, ale bojkotujem ju ako takú kvôli celému pozadiu - vyhodené peniaze do luftu od vytretej zlej makovice Šimkovičovej - človeka, ktorý by v inom štáte čistil staničné hajzle, tak tu je ministerka; zloženú dezolátom Róžom, ktorý sa jasne vyjadril, že to nie je hymna pre každého- čo defacto popiera zmysel celej hymny ako súdržnej piesni národa...
@annm81 😃👍🏻
Ako pisal niekto vyssie, vyhodene peniaze
@annm81 kliatim bacu …. skoro som si cvrkla. Toto je prva vec, co ma v nivom roku rozosmiala.
Mne tam chýba drumbla, cimbal a ozembuch, takto je to málo slovenské a tým pádom moje vlastnenectvo nevzrastlo ani o 0,5% 🤣
Za tie peniaze tam uz ale mohli zakomponovat aj zvucku z Pacha hybskeho zbojnika.
Jeden VEEEELKY CHAOS. Ako cela nasa krajina.
@anonym0001 a na konci za fujarou" na koneee"😆
Nerozumiem tomu ošiaľu,mne sa zdala rovnaká až na ten záver.
Ja tam teda nevidim az taku zmenu. Co som nepochopila tak bolo nejake preskakovanie zvuku a neviem ci to bolo chybou na nahravke alebo je to skutocne tak. V jednej pasazi je taka temna hudba a je to velmi podobne hudobnej pasazi zo serialu Chernobyl kt. bol vysielany na HBO 😂
@tetapetra akože bez srandy, v iných časoch a v inom kontexte by mi úprava hymny nevadila. Ale ako táto úprava korešponduje s textom hymny, ktorý je snáď nositeľom myšlienky, mottom? Text burcujúci k povstaniu, tak my ešte spomalime tempo, aby z toho bola uspávanka. A aby tú výzvu nebolo počuť, prehlušíme ju masívnou stenou zvukov... keby som chcela byť konšpirátor, tak poviem, že presne to bolo zámerom.
@annm81 a ten text je v pozadi schvalne alebo to je nahrávkou? Je niekde oficialna nahravka? Napadlo ma, ci to nie je upravovane, co som pocula. Lebo tiez som v pasazach nepocula text len hudbu - musela som sa velmi sustredit aby som pocula slova. Prislo mi to akoby to nebolo dokoncene vyvazenie hudby. Ako ked je nahrany song ale niesu spravene kvalitne zvukove upravy aby to vsetko sedelo.
ako kde však ju už hrali v telke... na jednotke