Kde je hymna?

31. dec 2024

?

deti95060810
31. dec 2024

ako kde však ju už hrali v telke... na jednotke

tim23
31. dec 2024

Všade. Nepáči sa mi 😏😏

autor
31. dec 2024

@deti95060810 čo kedy ? Veď ma zaznieť teraz čítam o 19.00 1.1 na stvore.

mouxa
31. dec 2024

Podla mna vyhodene peniaze...

deti95060810
31. dec 2024

@mouxa ľahko zarobené peniaze...

autor
31. dec 2024

A nechodila vždy po polnoci na stvs? Či už sj to stopli.

mistymay33
31. dec 2024

Bola o pol noci na STV.

autor
31. dec 2024

Takto, vypočula som si ju. Prídite mi, že predĺžená ruka Putina vykonala jeho vôľu oslabiť hrdosť nášho národa a vziať nám posledné kúsky identity a súdržnosti. Nová hymna neznie vôbec tak silno a hrdo a podľa mňa nás chcú len ako národ pochovať zaživa. Prepáčte za silné slová. Keď sa bude spisovať petícia za návrat našej pôvodnej hymny, pridám sa.

jaaty
31. dec 2024

A tá fujara na konci 🙈. Vôbec sa mi nepáči 😟

pribinak
31. dec 2024

Na YouTube ju nájdete úplne ľahko

anonym0001
31. dec 2024

Fujara za 50K.

tetapetra
31. dec 2024

Deti moje, za mňa hrozné, rozťahane, ale zároveň všetko a naraz. Ženy vs chlapi. A ten záver 🤷🏻‍♀️

autor
31. dec 2024

Nová hymna smrdí objednávkou z Ruska a nik ma nepresvedčí o opaku. Dámy a páni, mame tu návrat rokov minulých, držme si palce.

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nova-verzia-statnej-hymny-2/?page=2&scrollto

monicazbb
31. dec 2024

Ako keď psíček a mačička tortu piekli.... Všeeetko tam dali 😁

luna9
31. dec 2024

@monicazbb psíček a mačička sú ešte úplná pohodička v porovnaní so šimpčou a machom 🤷🏻‍♀️🤦‍♀️🙄😅

petracandle
1. jan 2025

Mne ya hudobne celkom páči, ale bojkotujem ju ako takú kvôli celému pozadiu - vyhodené peniaze do luftu od vytretej zlej makovice Šimkovičovej - človeka, ktorý by v inom štáte čistil staničné hajzle, tak tu je ministerka; zloženú dezolátom Róžom, ktorý sa jasne vyjadril, že to nie je hymna pre každého- čo defacto popiera zmysel celej hymny ako súdržnej piesni národa...

annm81
1. jan 2025

@tetapetra Také rozťahané je to preto, aby aj Danko stíhal slová. Ale ešte tam jednoznačne chýba cengot spiežovcov, sprevádzaný mečaním oviec a kliatim baču.

petracandle
1. jan 2025

@annm81 😃👍🏻

tetapetra
1. jan 2025

@annm81 no moc tam v tom hluku slová nepočuť. Kebyže hymnu nepoznám,tak asi tie slová nedam

tato_
1. jan 2025

Ako pisal niekto vyssie, vyhodene peniaze

moonlight1210
1. jan 2025

@annm81 kliatim bacu …. skoro som si cvrkla. Toto je prva vec, co ma v nivom roku rozosmiala.

rude_baby
1. jan 2025

Mne tam chýba drumbla, cimbal a ozembuch, takto je to málo slovenské a tým pádom moje vlastnenectvo nevzrastlo ani o 0,5% 🤣

anonym0001
1. jan 2025

Za tie peniaze tam uz ale mohli zakomponovat aj zvucku z Pacha hybskeho zbojnika.

evivb
1. jan 2025

Jeden VEEEELKY CHAOS. Ako cela nasa krajina.

benit
1. jan 2025

@anonym0001 a na konci za fujarou" na koneee"😆

merlinja
1. jan 2025

Nerozumiem tomu ošiaľu,mne sa zdala rovnaká až na ten záver.

kittykat22
1. jan 2025

Ja tam teda nevidim az taku zmenu. Co som nepochopila tak bolo nejake preskakovanie zvuku a neviem ci to bolo chybou na nahravke alebo je to skutocne tak. V jednej pasazi je taka temna hudba a je to velmi podobne hudobnej pasazi zo serialu Chernobyl kt. bol vysielany na HBO 😂

annm81
1. jan 2025

@tetapetra akože bez srandy, v iných časoch a v inom kontexte by mi úprava hymny nevadila. Ale ako táto úprava korešponduje s textom hymny, ktorý je snáď nositeľom myšlienky, mottom? Text burcujúci k povstaniu, tak my ešte spomalime tempo, aby z toho bola uspávanka. A aby tú výzvu nebolo počuť, prehlušíme ju masívnou stenou zvukov... keby som chcela byť konšpirátor, tak poviem, že presne to bolo zámerom.

kittykat22
1. jan 2025

@annm81 a ten text je v pozadi schvalne alebo to je nahrávkou? Je niekde oficialna nahravka? Napadlo ma, ci to nie je upravovane, co som pocula. Lebo tiez som v pasazach nepocula text len hudbu - musela som sa velmi sustredit aby som pocula slova. Prislo mi to akoby to nebolo dokoncene vyvazenie hudby. Ako ked je nahrany song ale niesu spravene kvalitne zvukove upravy aby to vsetko sedelo.