Kde by sa dal pozrieť seriál Oteckovia od začiatku?

thunderdome
9. nov 2024

Boli tu už témy na nejaké stránky kde sú online seriály, ale ten známy kukajto nejde spustiť. Robí to takéto niečo. Kliknem na to a len to donekonečna načítava. Ako sa cez to dostať aby sa to spustilo. Prípadne viete stránky so seriálmi ktoré fungujú?

nikha2809
9. nov 2024

Na Voyo

gaaaa
9. nov 2024

Teraz ich dávajú na Doma ale už vyše 100 častí sa mi zdá.

thunderdome
autor
10. nov 2024

O tom viem. Preto potrebujem dopozerať len prvé časti. Keď to išlo v premiére pred rokmi, vtedy sa mi to zapáčilo ale už to bolo niekde v strede. Ale dopozeral som do konca. Reprízu o ktorej hovoríte som odchytil okolo 40 časti. Tak len chcem vedieť ako všetko začalo. Keďže ide o jeden príbeh rozdelený na seriál kde časti na seba naväzujú.

barbarelle
17. nov 2024

@thunderdome tu nie je o čom. Ideš na VOYO a pozeráš bezpečne, bez problémov, ovládaš to, máš pod kontrolou, neriskujes vírusy na pirátskom podvodnom webe a nervy pri kvantu reklamy.

mariska1989
17. nov 2024

Tak už jedine voyo no zaplatíš si na týždeň či mesiac a máš a pozrieš . Pokiaľ teda nemáš možnosť cez O2 paušál mať program takýto v cene paušálu

thunderdome
autor
17. nov 2024

Voyo je také že netreba sa nijako viazať? Že sa to dá zaplatiť aj príležitostne? Že napríklad šupnem si mesiac, pozriem čo potrebujem, potom to prestanem používať a keby náhodou niečo tak o rok dva si zase zaplatím na deň/týždeň a pozriem čo potrebujem. Takto nejako?

blondinka95
17. nov 2024

@thunderdome daj si skúšobnú verziu za jeden cent, potom to po tyzdni zruš a daj si znovu na iný email. Kým si nepozries co chceš rob dokola :D

thunderdome
autor
17. nov 2024

Ale neni to drahé. Tých 6€ na mesiac.