Viem že je to ženské fórum a na takéto technické veci tiež existuje fórum, ale možno váš otec, manžel, brat, bratranec, kamarát, syn s tým pracuje alebo rozumejú sa... Že prijímam vysielanie cez anténu to voľné vysielanie DVB-T čo je priamo (nie cez operátora) a naladia sa všetky voľné programy ako JOJ, plus, WAU, Jednotka, Dvojka, SPORT a 24 ale nie JOJ24. Ale údajne je to tiež na volnej. Lebo napríklad TA3 nieje. Ale tá jojka spravodajská by ísť mala. Ani LUX mi nenaskočí a tiež je vraj v tej volnej časti. Majú niečo LUX a JOJ24 spoločné čo sa týka druhu signálu?
Je to neaktuálne. JOJ šport je v platenej časti a JOJ24 sa tam nespomína. Je to ešte relatívne nový program... Volal som na infolinku a že skúsiť manuálne, dali mi frekvencie a nič.
@babkaland no tak to má tiež zaujíma, my máme 2 tv na tú istú anténu, na jednej ide joj24 aj lux a na druhej nie, a nijako to nevieme naladiť.
Toto je zaujimave. Aj ja som tak mal že u našich to ide a u mňa nie.
Zrejme je to dvb-t2 - jedna antena ano,ale iny kanal.
V dvb-t1 už nič nevysiela. Všetko prešlo na dvb-t2, tak by som nechytal ani tie ostatné ako joj, jednotka, dvojka, plus, wau atď.
Programová ponuka DVB-T
1. multiplex: RTVS 24 HD, RTVS ŠPORT HD HEVC, TV LUX HD, ČT1 HD, ČT2 HD, JOJ Cinema HD, JOJ 24 HD, JOJ Šport HD HEVC
2. multiplex: TV JOJ, PLUS, WAU, TA3 HD, Sport 2 HD HEVC
3. multiplex: Jednotka HD, Dvojka HD, RTVS ŠPORT HD, RTVS 24
4. multiplex: JOJ HD, Prima Plus, Markíza HD, Doma, Dajto, Nova Sport 1 HD, Sport 1, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, National Geographic, Jojko, Minimax, AMC, MTV 00s, Senzi TV, Eroxxx
Ale mne kedysi išlo JOJ24 keď som mal novší typ telky. Odkedy mám starší typ to už nejde. Tak ako to vlastne je?
@babkaland tieto by mali ist cez antenu