Dnes som doslova zabil 105 minút svojeho života kukaním na film Jedeme na teambuilding.
To je taká 💩, že by som sa nezasmial ani keby som bol zhulený ako Rišo Muller. To je hnus velebnosti. Kam jsme to dojely, keď takýto odpad púšťame do kín? 🤦♂️
@fido69 nabudúce najprv pozri hodnotenie
https://www.csfd.sk/film/1419285-jedeme-na-team...
Prehanas na Slovensku komédiu to bolo dobre nie všetko bolo top ale podľa mňa za ten rozpočet v pohode
Môžeš nadávať akurát sám sebe. Keď sa ti niečo nepáči tak to nepodporuj.
Podľa mňa super vypinak mysle...
@fido69 Spomínaných 105 minút si zabil dobrovoľne, či ťa niekto nútil to kukať do konca? Vždy máš na výber, takže zo zabitia 105 minút tvojho života neobviňuj tvorcov filmu, ale jedine sám seba 😂 Keď to bola taká strata času, tak načo strácaš čas navyše písaním tohto statusu a čítaním komentárov?
Dal som tejto 💩 šancu, pretože vo chvíli čo som to chcel vyhodiť na hnoj kinematografie sa tam objavili prsia kočiek z Love Islandu. To na chvíľu dokonale zmiatlo môj mužský mozog, ktorý očakával, že pri takej megastupidite určite dôjde k hromadnej sexuálnej scéne. Nakoniec, ale prišli malé zvrátené orgie plné asexuálnych hereckých osobností. Proste film určený divákom po lobotómii mozgu. 🤯
@anickaaa6aaa "super vypinak mysle"
Moja myseľ pri tom nevypla. Neustále sa ma pýtala či mi načisto nej.b. keď to pozerám...
Pusti si teraz niečo super inteligentné, hodne tvojho mozgu a IQ a bude dobre 😁
@fido69 no ale si dostal 🤔
@pralinka25 Ja milujem MK ❤
@viestta Furt som sa ju snažil uchlácholiť. Počkaj ešte chvíľku a príde aj Kaja Gott. Nakoniec Gott neprišiel, ale objavil sa Michal David. Už len hviezda Kameňáku a VHS filmov - Dolly Buster chýbala.
Teši ma, že sa pomaličky prebíjam medzi tvojich favoritov. Viem, konkurencia je obrovská. 😉
@fido69 ja viem aj ja 😍
@fido69 ja mám tak, ak sa mi nepáči prvých desať minút filmu prepinam