Ahojte , v televízii ma tie programy vôbec nebavia , väčšinou sledujem netflix a tak keď je večer a nieje už čo robiť , mám pocit že už som toho toľko pozrela že nemám čo , mám rada aj fantasy , vačšinou radšej seriály ako filmy , Veľa krát som počula ospevovať seriál game of thrones videli ste ? Oplatí sa to zapnúť ?
Videla som, páčil sa mi až na 8 sériu, tá ma vôbec nebavila… odporúčam si pozrieť aj Rod Draka (obdobie pred GoT), v júni vychádza druhá séria
@trema no ja som tak dávnejšie mala zapnutú prvú čast ale nevenovala som tomu nejak pozornosť zrejme preto ma to nechytilo a vypla som to ,ale kamoška hovorila že to je taký seriál že veci čo sú v prvom dieli začneš chápať až neskôr keď si do toho zakukana 😃
@chaerin neviem prečo ale mne sa zdá že všetky seriály ktoré sú dlhé a také riadne dobré majú posledné časti pokazené , mne sa stalo napríklad aj pri Walking dead aj pri Lost že koniec som ani nevidela lebo to začalo byť také nudné
Daj tomu sancu, prve casti su take ze musis davat pozor ale postupne sa do toho dostanes a je to super 🙂
@123el123 asi veru dám lebo aj tak ma už nič nenapadá
Game of Thrones je vynikajúci seriál a to ti hovorím ako človek, ktorý nepodľahne hypu, nepozerá veci len preto, že ich každý ospevuje a väčšinu aj dobrých seriálov ani nedopozerá do konca, ak začnú byť v X-tej sérii nudné. GoT som si do konca pozrel... Fantasy nie je moja šálka kávy, takže toto som fakt nemusel, ale skôr ma oslovil ten historický aspekt.. perfektná ukážka toho ako sa robila politika v boji o trón v stredoveku.
@marseillefan no uvidíme ja myslím že by ma to mohlo baviť tiež má okrem fantasy bavia aj veci na ten spôsob stredoveku a tak , inak ak poznáte niekto ešte dalšie seriály ktoré vás bavili môžte sa kľudne somnou podeliť možno som ich ešte nevidela a pozriem 🙂
Praveze prva seria alebo prve 3 su super . A koniec ma nas 💩🤣 Ja som to zacala pozerat nahodou v tv siel diel “ red wedding.” A to bol taky masaker hrozny ze som musela vediet co k tomu viedlo. Tak ako ked som si v kniznici ako decko otvorila posledne strany Anna Karenina akurat skocila pod vlak a “ musela “ som vediet co bolo pred tym .
Tyrion Lannister - Moja najoblubenejsia postava z GOT . 😍
@miadi Aj moja!!!!! Bežný človek fandí Johnovi Snowovi, ale Tyrion bol úplne naj... páčila sa mi na ňom tá zmes dobrých a zlých vlastností. Pripomínal mi mňa 🙂
Inak keby som musel odporučiť jeden dobrý seriál, tak by to bol YOU na Netflixe... je to ale úplne iná kategória, nie je to pre každého.
ahoj hlavne si treba precitat knihy
serial je fajn spracovanie obsadenie kostymi vsetko ok ale kniha je obsirnejsia
koniec no coment ale tak kniha este nie je dopisana tak mozno tam sa to skonci inak
kazdopadne pozriet sa to da
@marseillefan John snow mi na zaciatku dost isiel na nervy musela som si nanho zvyknut . 🤣taky trpitel baranok . Aj Sansa mi nejak vadila . Ale inak fajn široka paleta charakterov. Povodne to mala byt len fikcia historicka drama no vydavatel presvedcil autora nech tam da fantasy elementy aby to bolo popularne. Citala som aj prvu knihu ale po tom co som najprv videla serial ma to az tak nebralo.
Killing Eve je dobry serial
@miadi síce neviem o čom sa bavíte keďže tie postavy ešte nepoznám ale napr.moja kamoška čo bola závislá na tom seriáli hovorila že sa jej tam ľúbila Arija alebo ako sa to píše 😃a tak isto hovorila že bola sklamaná z konca ako veľa ľudí lebo že čakala nejaký wau koniec ale že to bola úplná nuda , inak už mám pustenú prvú epizódu a mám v tom zatiaľ úplný chaos ešte neviem že kto je kto a tak 😃
Prvú sériu treba vydržať, potom to bude úžasné a poslednú ani nepozeraj 😁
Ano aj ju som mala rada 😃 koniec nie je nuda. Len jednu postavu uplne znicia urobia uplny opak toho co to malo byt. Pre šokujuci efekt a to ma nahnevalo taky lacny twist .
@miadi zatiaľ ako tak pozerám mi je dosť postáv nesympatických , tá Sansa aj tá kralovská rodina 😃ale už ma celkom chytila chuť pozerať do ďalej takže to cítim tak že ma to chytí 🤣
@marseillefan to You si skusim pozriet uputavka na prvu seriu mà nejak nezaujala uz Neviem ci je to nejaky stalker .. ale nedavno som videla review dakej 3ci 4 serie co vyzeralo zaujimavo Aj ked vobec Neviem o com to je. Mam pocit ze nieco ako Dexter ale to som nepozerala 😂ak je to nejaky mešuge chlap/vrah Tak Neviem ci do toho chcem investovat svoj cas . Ale take killing Eve kde je vrahyna to bolo zaujimave 😅
Neboj vacsina ich skor ci neskor umrie brutalnou smrtou. 😅
@miadi hlavne ten blond princ by mohol 😃ten mlady
Kto si pocka ten sa dočka 😉
Mna to neoslovilo, vypla som to, možno keby som dala tomu šancu a pozrela ešte jednu cast..ktovie.. ale viac sa mi páčil Zaklínač a ani to nemá toľko časti, čo mne spočiatku vyhovovalo (nemám rada nekonečné seriály), teraz mi je to aj ľúto. Tiež som prvé časti najskôr nechápala, tiež som im nevenovala moc pozornosti nakoľko som to pozerala pretože to pustil muž ale potom super 🙂
Videla. Jednoznačne oplatí.
Išla som si game of thrones hneď ako to vyšlo, čítala som predtým knihy....až ti závidím, že môžeš ísť rad radom a nemusíš čakať roky medzi seriami 😀 ked dopozeras z ťažkej fikcie este odporúčam The Boys, Gen V z toho istého prostredia a aj Reacher je super... ja teraz fičím na Yellowstone 👌
Za mňa úplná topka 🙂 viem ze ja som o ňom už počula dávno raz alebo dva krát keď šiel v telke som troska pozrela ale nezaujal ma. Až keď som ho začala pozerať normálne od 1 casti tak ma neskutočne zaujal .... škoda ze polovicu filmov na netflixe robia úplne ze na .... už....
Môj otec a švagor to úplne milujú. Ja som pozrela jeden diel, nebavilo ma to, muža to tiež nenadchlo ale potom sa k tomu vrátil a vravel ze prve časri nič moc ale keď sa do toho dostal, že to bol jeden z najlepších seriálov co videl.
Jasné. Je to pecka. A knihy sú ešte lepšie
mladý princ je blb.
Videla som, mne sa velmi pacil