Viem, ze to je trapne :D ale neviete preco sa uz Lula nekontaktuje s tou jej najlepsou kamoskou Dodou?:D pozrela som si po dlheeej dobe insta a veru nikde som ju u nej nenasla, dokonca ani jej insta. Zaujimalo ma, ako sa jej dari a nic. Viem, ze ma potom nic, ale ci ste niektora nieco nezaregistrovali. A poprosim odpustite si komentare, ze a to je kto? A co ta to zaujima a pod. Ked nemate nic k veci, nekomentujte. Nepotrebujem tu citat dookola odveci komentare od osob, co sa maju potrebu vyjadrit ku každej teme. Dakujem 😁
Tiež by ma zaujímalo, čo sa stalo 😂
@lavender94 mozno sa dozvieme :D lebo ta Doda mi prisla taka zlata a ma to len dnes napadlo kuknut si ju:D a nenasla som ju :D takze preto ma to zaujimalo, nakolko tu Lulu nesledujem, tak ani neviem o jej zivote :D
doda_official 🙂
Mna to napadlo tiez tak davnejsie, ved sa isli spolu zo seba pomaly pokadit
Normalne sa prestali bavit asi pred rokom, zrejme nejaka plytka blbost, nic ine. Tieto influencerky su povacsine histriónske typy, nic ine tam ani necakaj. Dobre sledovat akurat tak pre zabavu a dramu. 😀
Doda sa zacala "opicit" po Lule, strasne chudnut,cvicit atd.presne ako ona a ked otehotnela, povedala jej, ze konecne bude chhdsia ako Lula,ked v tehotenstve priberie...
@aaadkaaa a pritom vyzerali ako nerozlučne kamošky, prišlo mi to z toho instagramu fakt sko real kamarátstvo. Dalsi dôkaz, že tam fakt nemôžeme veriť ničomu.
@lavender94 vyzerali veru a vidis... presne tak, netreba verit tej instagramovej "realite"
pzori si toto a zistíš 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=ZMVkfqtFyXw
No veď akože také podstatné nevieš? Asi nie si pravý fanúšik. Však ten Dodo sa vraj vyspal s jej sestrou, ktorá vraj otehotnela potom, lenže vyšlo najavo, že to len predstiera a potom sa strašne pohádali aj taniere lietali. 😱