Sú tu nejakí fanúšikovia?
aktualne začneme pozerať s mužom druhu seriu tešime sa
prvá bola super
@minesasubu u nás padla druhá séria na Silvestra, už tešíme na tretiu
tretia bude tento rok už je natočená tak snad nesklame
Ja som to videla a podobne je alice in wonderland, toez na Netflixe, mne sa osobne pacilo viac 🙂
Práve pozeráme druhú sériu druhú časť
@babushkaem mne sa napriklad toto až tak nepačilo , dosť veľa citovych omáčok okolo toho , akcie menej ale koniec prekvapil 🙂
Ja ten seriál milujem. ♥️♥️♥️
Prva seria bola super, v druhej uz propaguju lgbti+-×#&? a to ma nasralo ze to pchaju všade.
@user62056819 Je to od Netflixu a Netflix to pchá všade. Dalo sa čakať že tam niečo také bude. Rovnako aj zabojovať o filmové ocenenia môžu iba filmy/seriály, ktoré majú lgbt postavy. Choré
@user62056819
bola tam jedna jediná postava trans zo stoviek hetero.
to vám vážne tak prekáža? 🙈
@dorota1234
to máš odkiaľ? zdroj?
v poslednej časti mi vadila dlhá strielačková scéna. ináč celkom fajn.
@mondolina ano, v seriáli squid game som očakával hlavne krv a vraždenie, nie lgbti oblbovanie. Štve ma to prehnané pchanie všade možne . Kym sa nestala tá udalosť v teplárni, nič nebolo
@user62056819 akože v Teplarni zabili dvoch ľudí, jednu postrelili a odvtedy sú v zahraničných filmoch lgbti? 🤣
@user62056819 😂😂😂 To nemyslíš vážne toto? Američania ani nevedia kde je Slovensko nieto ešte nejaky bar 🤣
Vám niektorým už fakt chyba aspoň kúsok zdravého úsudku
@rude_baby Vravím že tou dobou to začalo "prekvitať".
@user62056819 to skôr ty si to začal ešte viac registrovať... Lebo už vidím, ako nešťastná udalosť na zaprdenom Slovensku bude mať vplyv na zahraničné filmy a seriály
Videla som prvý diel, či dokonca dva a teda stačilo mi úplne a nechápem, čo na tom všetci vidia.
@user62056819
u teba tiež niečo kvitne, ale múdrosť to nebude 🤣
jedna trans postava v celom seriáli a ide ťa rozdrapiť🙈
no, videla som to ale žeby som bola fanúšik 😂