Hľadám rozprávku

Dobrý večer žienky. Pamätám si jednu rozprávku z detstva. Teda skôr nepamätám. Neviem ani či to bola kniha, komix alebo kreslená či hraná rozprávka 😂 Manžel hovorí že som si to len vymyslela. Ale to mi hovoril aj o Kráľovstve krivých zrkadiel. Často ho prekvapím že poznám oveľa staršie veci ako on. No k veci 👇
Bol tam nejaký chlapec a lietal na posteli. V noci akože do ríše snov a kričal pri tom pižamo pažamo alebo tak nejako 😅 a to je asi tak všetko čo viem 😂 existuje niečo také, je to niekomu povedomé?

modrava
5. jan 2024

nespievala sa tam taka pesnicka cca.. ked spis, tak snis.. alebo nieco take? melodiu mam v hlave roky, ale viac si nepamatam..

heidi4
5. jan 2024
galganka
5. jan 2024

Mne napadla rozprávka Křeček v noční košili, ale to asi nebude ono. Len sa pripnem, som zvedavá, čo to bude.

heidi4
5. jan 2024

(Dostala som VHS kazetu ako mala, kukala som to x krat a uz jak si povedala chlapec lietal na posteli a pyzamo zazamo, viac mi nebolo treba 🤭🤣🤣)

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
galganka
5. jan 2024

Tak Malý Nemo. Vyzerá to fajn, ukladám si pre deti. 👍🏻

svokrinjazykmonika
autor
5. jan 2024

Áno ďakujem vám, je to ono. 😁 Fuu, takže som rada že to nie len môj výmysel 😂 Lebo ja si ani tú rozprávku ako takú nepamätám, skôr to ako som sa ako malá doma naháňala s maminkou a kričali sme pižamo pažamo a ja som si predstavovala že lietam na posteli. 🥲 Stratená úplne v detskom rozprávkovom svete.