Hľadám rozprávku

Dobrý večer žienky. Pamätám si jednu rozprávku z detstva. Teda skôr nepamätám. Neviem ani či to bola kniha, komix alebo kreslená či hraná rozprávka 😂 Manžel hovorí že som si to len vymyslela. Ale to mi hovoril aj o Kráľovstve krivých zrkadiel. Často ho prekvapím že poznám oveľa staršie veci ako on. No k veci 👇
Bol tam nejaký chlapec a lietal na posteli. V noci akože do ríše snov a kričal pri tom pižamo pažamo alebo tak nejako 😅 a to je asi tak všetko čo viem 😂 existuje niečo také, je to niekomu povedomé?

modrava
5. jan 2024

nespievala sa tam taka pesnicka cca.. ked spis, tak snis.. alebo nieco take? melodiu mam v hlave roky, ale viac si nepamatam..

heidi4
5. jan 2024
galganka
5. jan 2024

Mne napadla rozprávka Křeček v noční košili, ale to asi nebude ono. Len sa pripnem, som zvedavá, čo to bude.

heidi4
5. jan 2024

(Dostala som VHS kazetu ako mala, kukala som to x krat a uz jak si povedala chlapec lietal na posteli a pyzamo zazamo, viac mi nebolo treba 🤭🤣🤣)

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
galganka
5. jan 2024

Tak Malý Nemo. Vyzerá to fajn, ukladám si pre deti. 👍🏻

svokrinjazykmonika
autor
5. jan 2024

Áno ďakujem vám, je to ono. 😁 Fuu, takže som rada že to nie len môj výmysel 😂 Lebo ja si ani tú rozprávku ako takú nepamätám, skôr to ako som sa ako malá doma naháňala s maminkou a kričali sme pižamo pažamo a ja som si predstavovala že lietam na posteli. 🥲 Stratená úplne v detskom rozprávkovom svete.

aalt
13. aug 2024

Nechcem zakladat novu temu ...
Hladam rozpravku, bola o nejakej planete, kde jej obyvatelia zili na obrovskom strome a nesmeli z neho tusim ist vyssie, lebo tam tusim bola dalsia prepojena planeta ... viac si napamatam. Bolo to kreslene asi stylom anime. Chovali tam aj nejake zvieratka (prasiatka?) tie asi boli dole pod stromom, ale ani to uz neviem naisto. Bolo to take trosku tajomne a pribeh sa odkryval postupne. Ak by ste to niekto spoznali.

agentka017
13. aug 2024

@aalt trolovia ?

aalt
13. aug 2024

Nie, trolovia nie, je to starsie.