Ahojte. Chcem nájsť jeden film, ale pamätám si len útržok:
Otec s dcérkou, cca 8r, išli na autobus. Dcérka nastupovala prvá a otcovi sa zavreli dvere tesne pred nosom. Bolo to v meste, bežal aby dobehol autobus, čo sa mu aj podarilo. Na schodoch pri dverách ležali jeho okuliare, ale dcéra tam nebola. Potom si pamätám až ku koncu, že sa mu ju podarilo nájsť v nejakom veľkom dome, niekto ju uniesol. Zrejme išlo o nejaké vybavovanie účtov z minulosti, ale to si už nepamätám.
Je to niekomu povedomé? Žiaľ, nepamätám si ani hercov, videla som to dávno.
@thirstymonk a to fakt aj na toto funguje? 😀 hned som o nieco mudrejsia, to som inak vobec netusila.
@thirstymonk tak to mi nenapadlo 😀😀 skúsim 😀
Skusila. Uhm, no, to je ako listovať ČSFD
@thirstymonk ako sa vkladá do AI? Ď
@macatt myslel ChatGPT
@123profil321 Hmm, ďakujem, kks to niečo ako google?😃
@macatt https://chatgpt.com/ môžeš si pokecať s umelou inteligenciou 😀😀
@123profil321 aj jaj😳
@macatt prihlasis sa svojim gmailom
Zvladnes to, neboj sa nic.
@123profil321 toto mi vyhodila umela inteligencia
Ahoj! Film, ktorý opisuješ, znie ako „Taken“ (v slovenskom preklade „96 hodín“) s Liamom Neesonom. V tomto filme sa otec snaží zachrániť svoju dcéru, ktorá bola unesená v Paríži. Začiatok, ktorý si popísal, s otcom, ktorý sa snaží dobehnúť autobus, a neskôr nájdením dcéry, znie veľmi podobne.
Ak to nie je tento film, môžeš skúsiť aj „Prisoners“ (v slovenskom preklade „Zajatci“), kde sa otec snaží nájsť svoju unesenú dcéru a deje sa to v atmosfére napätia a vyrovnávania účtov. Daj mi vedieť, či je to ten film, ktorý hľadáš!
@magic08 to dalo aj mne, a potom ďalších 5 návrhov. Ten film má min 10 rokov, možno 15. Pamätám si len tú scénu s autobusom. Nestihol nastúpiť za dcérou, doslova sa mu zabuchli dvere pred nosom. Keď dobehol autobus, na schodoch ležali jeho okuliare a po dcére ani stopy
@earlgrey ten film poznám, viem že to nie je on 😁
Zdá sa mi, že herec hl. postavy sa podobal na Marka Wahlberga alebo Matta Damona, ale ani pod jedným som to nenašla 🤷🏻♀️
@123profil321 vloz to do AI a dozvies sa 😉