Hľadám film

azula
23. máj 2023

Film je o morskom organizme, ktorý bol pod morským dnom ale ropná vez toto dno prevrtala a organizmus vypustila. Tento organizmus spôsobil ľuďom, ktorý sa dostali do kontaktu s vodou, zvracanie a podivné správanie tela. Tento organizmus sa začal vyvyjat, neskôr bol ukázany otec s dcérou na lodi a dcéra sa pre vrhla do vody a stratila sa. v zsvere sa skupina vedcov rozhodla ísť k tomuto vrtu, cieľom bolo tam umiestniť bombu, tento organizmus začal pohlcovať ľudí a vytváral okolo nich bránu a dýchací ustroj ktorý im viedol do pľúc, na konci našli stratené dievčatko v mori v tejto blane ale pri ceste naspäť sa ponorka zasekla, preto jeden vedec vyšiel z ponorky aby ju uvoľnil. No do ponorky sa späť nedostal. Posledný záber bol vedec v blane tvoreného z tohoto organizmu. Ako sa vola tento film?

klarik707
23. máj 2023

no netusim, ale ma to zaujalo, tak si pockam, ci niekto bude vediet.

moon321
23. máj 2023

@azula aj ja sa pripnem

mischumischu
23. máj 2023

Pod vodou (Underwater)?

azula
autor
23. máj 2023

@mischumischu to není ono

eteew267
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eteew267
23. máj 2023

@azula MEG: Hrozba z hlbín alebo The Abyss ?

lavender273
24. máj 2023

Asi to nebude to, ale co tak Sea Fever?

moonlight1210
24. máj 2023

@eteew267 the abyss to nebude. To bolo o kontakte tretieho druhu s mimozemskym organizmom. Ktory nakoniec zem opusti. Na svoju dobu velmi dobry film. Vlastne, stale je dobry.

azula
autor
25. máj 2023

@lavender273 sea fever Je novší film a ten co hľadám je tak 6-8 rokov dozadu

mischumischu
25. máj 2023

Ešte mi priateľ hovoril o filme The Rig z roku 2010 ale že to bola strašná hlúposť, tak neviem.

kvetinka75
25. máj 2023

pripnem sa