Dobrý deň..ahojte...zvažujeme jednu z týchto možností...ale cez kábel, čiže cez Orange, lebo naša telka by to nedala priamo keby si zakupime priamo nejakú platformu (ma uz 10 r.a vraj by sa to nedalo) ale cez Orange cez optiku to vraj pôjde...neviem, nevyznám sa.
No moja otázka..čo je lepšie...ja by som chcela asi HBO, lebo sú tam seriály ktoré si chcem pozrieť...filmy...syn má rád filmy s hrdinami (Batman,Spiderman...a take) mužovi je to jedno ...
Musi to byť prevažne v CZ/ak dabing
Tak čo sa nám viac oplatí 🤷
Asi skôr HBO. Mame aj aj, ja si radšej pozriem netflix ale muž zas HBO.. Je to fakt o tom co sa vám páči. A ako píše @majlo1234, aj my máme HBO v nižšej kvalite🤷♀️
To cez kábel si nie úplne správne pochopila. Obe sú to apky, ktore na niečom bežia. Dnes priamo v TV. Vas je asi starší. To čo vam ponúkajú je že ti pobežia na set top boxe od orangeu. S káblom samotným to nič nemá a zalezi od toho koľko za to pýtajú. Lebo môžeš si ich v klude zaplatiť napriamo. A ja mám Apple TV (stojí asi 150 eur). Pripojíš do telky ideš. Sú aj lacnejšie možnosti (google chromecast). A k tvojej otázke - my to striedame - jeden mesiac to, jeden to, podľa toho kde pozeráme seriál (to je výhoda keď to mas napriamo - platíš si to ako chceš).
Presne ako bolo pisane vyssie, je to otazka preferencii. My sme si napr. uz pred rokmi zrusili standerdne TV stanice, kedze ziadne tupe reality shows sme nikdy nepozerali, normalne filmy davali iba raz za uhorsky rok, aj to natiahli hodinovy film na 3 hodiny kvoli reklamam...Mame iba streamovacie sluzby, ako HBO, Netflix, Disney, Prime...
Ja preferujem Netflix, ale teda my pozeráme v angličtine všetko, viem, že ľudia, ktorí majú radšej dabing, až tak spokojní nie sú… a tiež sme fanúšikovia komixoviek, tak máme aj Disney+ 😊 veď vyskúšajte, po mesiaci môžete zmeniť, prestriedať to podľa toho čo kde výde 😊
ja mam oboje, castejsie pustam netflix... decka skor hbo - lebo je tam teoria velkeho tresku a maly sheldon 😀 a teda tiez mam 12 rocny televizor a fungujem cez taku hlupost, ze google chromecast za asi 35 eur --- pustam si to na svojom telefone a vysielam do televizora
@kaktusik007 môžeš mi o Tom viac napísať? Spomínaju to aj vyššie ten chromecast...idem to pogooglit, ale ja som totálny technický antitalent. Prečo cez telefón...mne okrem YouTube nezoberie telka nič pustiť... S týmto by to fungovalo?
No už som to pozrela...to vyzerá zaujímavo...ale samozrejme môj muž je úplne nedôverčivý k tomu... Ale ja si to ešte nastupujem...ďakujem pekne za tip
nastavenie je jednoduche a je to male zariadenie - ak mas volne usb na televizore, nie je o com - je to najlacnejsie riesenie. A fakt funguje
Mame aj to aj to ale viac pozeram Netflix.
ak chces dabing - tak hbo (my mame len netflix, hbo sme paradoxne zrusili, lebo tam pre nas nic nebolo, a aj tak pozerame radsej anglicky)
Tak potom HBO. My mame aj aj, a ja pozeram viac Netflix. Ale to je cisto otazka preferencii. No a neviem preco, HBO mame v nizsej kvalite vavsinou