HBO max alebo Disney+?

6. jan 2024

Ahojte máme predplatený netflix no žial veľa filmov je po anglicky čo nám nevyhovuje. Preto chceme skúsiť jednu z týchto platforiem, viete mi odporučiť ktoré je lepšie? Pozeráme filmy aj staré aj novinky 🙂 ďakujem

len_nig
6. jan 2024

Podľa mňa je to asi cca rovnako záleží čo chcete pozerať 😊 ja využívam obe rovnako

liz_lemon
6. jan 2024

a Skyshowtime nezvazujes?

lubkovaandrejka
6. jan 2024

Ahoj 🙂 my mame netflix aj disney+, no musim povedat,ze co sa tyka vyberu, netflix mi pride lepsi ako disney+ale zas na disney+ je dost filmov s ceskym dabingom , ktore som inde nenasla... Inak,tiez som sa rozhodovala medzi hbo max a disney. Asi si prv pozriem filmy na fisney, ktore som chcela, zrusim predplatne a dam si hbo max.

bytc20
6. jan 2024

my mame vsetko a teda kazda platforma je ina. Syn najcastejsie pozera Disney, my najviac Netflix a HBO pomenej, ale tiez sa tam najdu dobre veci. Co sa tyka sk/cz dabingu, to asi zalezi od konkretneho titulu. Ale asi najviac je toho na Disney. Ale neviem to na 100%, my vsetci vratane syna pozerame len po anglicky. Ved vyskusaj mesiac zadarmo vsetky 3 a potom sa rozhodnes, ktore budes platit.

lucia13022023
6. jan 2024

My máme aj netflix, aj HBO a aj disney+, a naozaj zalzei na tom, čo chceš pozerať. Mne sa viac paci Disney+ ako Netflix alebo Hbo, mužovi zas HBO🤷‍♀️