Niesu knihy od Fitzeka moc strasidelne? Je to aj pre citlive povahy?
Knihy od Fitzeka nie sú strašidelné, len pri ich čítaní sa musí človek sústrediť, aby ich trochu chápal. Teraz čítam práve od Fitzeka knihu Noe.
Ja mám úplne všetky, mne jeho štýl vyhovuje. Sú skôr napínavé a pútavé, zväčša psychologického charakteru.
My s mm hovoríme, že sú to psycho knihy😁 niektoré sú lepšie stále napinavé, niektoré poslabšie.
Ja som ta slabšia povaha, teda čo sa týka desivých veci, ani horor to nemusí byt, stačí dobrý triler, aby som bola nervózna 😅 a teda Fitzeka mam celkom rada, ale pri niektorých som sa fakt bála, nie akože bububu, ale znervóznili ma, boli riadne psycho na mňa 😅
Fitzek je super, ak mas rada krimi. Neviem, čo si predstavuješ pod citlivou povahou,no krimi je krimi, zápletky,
napätie, vraždy, krv, bez toho to nejde.
@lindous Ktore boli pre teba znesitelne a ktore uz nie?
Balík mi utkvel tak najviac v pamäti, že som po zhasnutí skákala do postele 😂 akože super kniha, ale vyvolala vo mne “nepríjemné” pocit, Terapia tiež bola z tých mrazivejších… poslednú som čítala Šialenú hru, tá bola úplne v pohode z toho pohľadu, ale ani ma tak nenútila otáčať stránku za stránkou
@lindous dakujem
@lindous Ja zacnem s Neom, podla popisku vyzera najmenej nervydrasajuco
Fitzek je za mňa perfektný spisovateľ. Niektoré knihy sú ťažšie na chápanie. Mame ich doma niekoľko.