Finále Love Island

25. okt 2024

Aký máte názor na to kto sa nakoniec dostal do top trojky v LI? Ja teda neverím tu lásku medzi Domi a Danom a Yeni s Pavlom lebo ako náhle sa začalo blížiť finále tak obidva pary zaľúbení až po uši a predtým si nevedeli nájsť k sebe cestu.

tyrkysovy_joekey
25. okt 2024

Zalubeny az po usi..do poctu followerov co im po show narastu 😂 Bol tam vo vsetkych tych doterajsich seriach aspon jeden clovek ktoremu islo o lasku?

alickapusinka
25. okt 2024

@tyrkysovy_joekey však sa vzali Laura Chrbetova s Martinom Kulhánkom a maju spolu dcérku.Boli v predchadzajucom Love Islande.

autor
25. okt 2024

@tyrkysovy_joekey pozerala som len minulú a terajšiu sériu. Z tej minulej sú stále spolu Chris a Majka a myslím z prvej serie je ta Laura co už majú aj dieťa spolu

lucia13022023
25. okt 2024

@tyrkysovy_joekey asi 4/5 párov je stále spolu, plus majú dieťa, zasnubeni sú, zobrati niektorí.

autor
25. okt 2024

@lucia13022023 ja nechápem prečo diváci rozhodli ze Tereza s Tomášom to je fake a Tadeáš s Viki tiež lebo im som to naozaj verila a ešte Kristi a Trabo. Ta Domi mi príde ze tam je len aby nahnala followerov a Yeni mi príde ze ho ma rada ale on 2 týždne pred tým sa s nou rozišiel a nakoniec zrazu ju ľudí tam mi to príde čisto len že ide za vyhrou

ki_ki2
25. okt 2024

Fuha Domi followerov nemusí veru naháňať, pozri si jej sociálne siete . Tej môžu byť u riti ta už je za vodou . Podľa mňa sú s Danom zlatý, viac sa k sebe hodia ako s Dušanom . Dušan mi pri nej prišiel ako "Tatko" či už vzhľadovo alebo rozumovo pri nom si viem predstaviť fakt inú ženu napríklad tu Stanku z ruže.

surama
25. okt 2024

Yeni a Pavlovi to absolutne neverim. Domi s Danom to verim, ale po sou spolu nebudu, lebo jednak vekovy rozdiel a jednak on vyzera byt taky dost dominantny a ten nepekny pristup k babam nezahovori. Do Tadeasa a Viky isli neskutocne, ale zaujimave, ze nikto nikdy nehovoril, ze Tadeas pozera po Gabi, ani v telke nikdy take zabery neboli a zrazu z toho urobili Gabi a Laura kauzu... napriek tomu rezia neponukla ziadne zabery, ktore by to potvrdzovali, cize tam bol len nejaky zamer ich nedostat do finale. Kika a Trabo sa k sebe hodia, ladia spolu, ale uz bolo vela clankov, ze sa poznali pred sou, takze neviem no...daco mi tam nehra, ale najskor to asi oni vyhraju.

tyrkysovy_joekey
25. okt 2024

Fakt? Zeby som to podcenil a nebolo to len o (nic moc) modeleckach, naolejovanych attention seekers, followeroch a pretrcani s na obrazovke? 😂 Priznavam, videl som len dve casti, nevydrzal som viac 🙈, a to mam reality shows celkom rad. Musim si vygooglit tych co spominate, ak sa naozaj lubia tak super. 🙂

surama
25. okt 2024

@tyrkysovy_joekey Vacsinou je to o tom, co popisujes a chodia tam kvoli zviditelneniu sa, ale skutocne sa tam nasli viacere pary, ktorym to klape aj po sou.

autor
25. okt 2024

@ki_ki2 nesledujem ju ani som nevedela pred LI kto to je ale nemusím ju tam strašne tam kričí stále a snaží sa na seba strhnúť pozornosť. No Dano mi príde nesympaticky už len z toho pohľadu ze potrebujem riešiť svoju bývalú ktorá bola predtým v LI

autor
25. okt 2024

@surama asi tak dobre si to zhrnula. Samozrejme ze pred finále už zrazu ta láska tam je predtým tam nebola a tu kauzu s Tadeasom som nepochopila ani ja lebo presne žiadne zábery o tom neboli. A keby ozaj tu lásku len predstierali tak dobrovoľne kvôli nej neodstupi zo šou. A ten tomáš s tou Terezou sa mi zdá ze oni od začiatku spolu boli ako prišli do LI a sparovali sa. No poznať sa mohli ale nemyslím si ze by sa dohodli tak ako pred rokom Venis a Adam ze spolu vydržia do konca lebo na nich to ozaj vidno ze sa majú radi

surama
25. okt 2024

Tomas s Terezou mali skor tu smolu, ze sa nevedeli uvolnit...ona sa vzdy kontrolovala, vela sa urazala, nebola taka uvolnena, tak to ludia vycitili a nemyslim si, ze by im tu lasku neverili, len si skor neziskali sympatie ludi.

autor
25. okt 2024

@surama tak ja zas chápem na jednu stranu ze to môže byt náročné takto pred kamerami "šaškovať" a nie každý na to má ale príde mi odveci ze rozhodujú diváci o tom na základe sympatie a nie reality

lucia13022023
25. okt 2024

Autorka, ved Tereza bola úplne mimo. A Tomáš mi prišiel akoby niečo bral. Tie oči, výrazy. Bez nej pohodak a s ňou psíček. Tereza ma za úlohu každého rozosmiať - rozreve sa. Tereza ma dieťa, padne jej vajíčko na tričko a robí z toho haló na celý deň 🤣 neviem aká je v realite, ale Tereza v show bola mimo.
A Viki a Tadeáš...co si im verila? Ze Tadeáš pozerala neustále na Gabi, žmurka na ňu atď... Neviem no, on bude taky jednoduchší mam pocit.
Kristi a Trabo sú zlati, aj Domi a Dano. Oveľa lepšie ako Dušan, no Dano mi príde stále taký čudný, že niekedy je úplne ok, niekedy red flag ako sviňa.