Aký máte názor na to kto sa nakoniec dostal do top trojky v LI? Ja teda neverím tu lásku medzi Domi a Danom a Yeni s Pavlom lebo ako náhle sa začalo blížiť finále tak obidva pary zaľúbení až po uši a predtým si nevedeli nájsť k sebe cestu.
@tyrkysovy_joekey však sa vzali Laura Chrbetova s Martinom Kulhánkom a maju spolu dcérku.Boli v predchadzajucom Love Islande.
@tyrkysovy_joekey pozerala som len minulú a terajšiu sériu. Z tej minulej sú stále spolu Chris a Majka a myslím z prvej serie je ta Laura co už majú aj dieťa spolu
@tyrkysovy_joekey asi 4/5 párov je stále spolu, plus majú dieťa, zasnubeni sú, zobrati niektorí.
@lucia13022023 ja nechápem prečo diváci rozhodli ze Tereza s Tomášom to je fake a Tadeáš s Viki tiež lebo im som to naozaj verila a ešte Kristi a Trabo. Ta Domi mi príde ze tam je len aby nahnala followerov a Yeni mi príde ze ho ma rada ale on 2 týždne pred tým sa s nou rozišiel a nakoniec zrazu ju ľudí tam mi to príde čisto len že ide za vyhrou
Fuha Domi followerov nemusí veru naháňať, pozri si jej sociálne siete . Tej môžu byť u riti ta už je za vodou . Podľa mňa sú s Danom zlatý, viac sa k sebe hodia ako s Dušanom . Dušan mi pri nej prišiel ako "Tatko" či už vzhľadovo alebo rozumovo pri nom si viem predstaviť fakt inú ženu napríklad tu Stanku z ruže.
Yeni a Pavlovi to absolutne neverim. Domi s Danom to verim, ale po sou spolu nebudu, lebo jednak vekovy rozdiel a jednak on vyzera byt taky dost dominantny a ten nepekny pristup k babam nezahovori. Do Tadeasa a Viky isli neskutocne, ale zaujimave, ze nikto nikdy nehovoril, ze Tadeas pozera po Gabi, ani v telke nikdy take zabery neboli a zrazu z toho urobili Gabi a Laura kauzu... napriek tomu rezia neponukla ziadne zabery, ktore by to potvrdzovali, cize tam bol len nejaky zamer ich nedostat do finale. Kika a Trabo sa k sebe hodia, ladia spolu, ale uz bolo vela clankov, ze sa poznali pred sou, takze neviem no...daco mi tam nehra, ale najskor to asi oni vyhraju.
Fakt? Zeby som to podcenil a nebolo to len o (nic moc) modeleckach, naolejovanych attention seekers, followeroch a pretrcani s na obrazovke? 😂 Priznavam, videl som len dve casti, nevydrzal som viac 🙈, a to mam reality shows celkom rad. Musim si vygooglit tych co spominate, ak sa naozaj lubia tak super. 🙂
@tyrkysovy_joekey Vacsinou je to o tom, co popisujes a chodia tam kvoli zviditelneniu sa, ale skutocne sa tam nasli viacere pary, ktorym to klape aj po sou.
@ki_ki2 nesledujem ju ani som nevedela pred LI kto to je ale nemusím ju tam strašne tam kričí stále a snaží sa na seba strhnúť pozornosť. No Dano mi príde nesympaticky už len z toho pohľadu ze potrebujem riešiť svoju bývalú ktorá bola predtým v LI
@surama asi tak dobre si to zhrnula. Samozrejme ze pred finále už zrazu ta láska tam je predtým tam nebola a tu kauzu s Tadeasom som nepochopila ani ja lebo presne žiadne zábery o tom neboli. A keby ozaj tu lásku len predstierali tak dobrovoľne kvôli nej neodstupi zo šou. A ten tomáš s tou Terezou sa mi zdá ze oni od začiatku spolu boli ako prišli do LI a sparovali sa. No poznať sa mohli ale nemyslím si ze by sa dohodli tak ako pred rokom Venis a Adam ze spolu vydržia do konca lebo na nich to ozaj vidno ze sa majú radi
Tomas s Terezou mali skor tu smolu, ze sa nevedeli uvolnit...ona sa vzdy kontrolovala, vela sa urazala, nebola taka uvolnena, tak to ludia vycitili a nemyslim si, ze by im tu lasku neverili, len si skor neziskali sympatie ludi.
@surama tak ja zas chápem na jednu stranu ze to môže byt náročné takto pred kamerami "šaškovať" a nie každý na to má ale príde mi odveci ze rozhodujú diváci o tom na základe sympatie a nie reality
Autorka, ved Tereza bola úplne mimo. A Tomáš mi prišiel akoby niečo bral. Tie oči, výrazy. Bez nej pohodak a s ňou psíček. Tereza ma za úlohu každého rozosmiať - rozreve sa. Tereza ma dieťa, padne jej vajíčko na tričko a robí z toho haló na celý deň 🤣 neviem aká je v realite, ale Tereza v show bola mimo.
A Viki a Tadeáš...co si im verila? Ze Tadeáš pozerala neustále na Gabi, žmurka na ňu atď... Neviem no, on bude taky jednoduchší mam pocit.
Kristi a Trabo sú zlati, aj Domi a Dano. Oveľa lepšie ako Dušan, no Dano mi príde stále taký čudný, že niekedy je úplne ok, niekedy red flag ako sviňa.
Zalubeny az po usi..do poctu followerov co im po show narastu 😂 Bol tam vo vsetkych tych doterajsich seriach aspon jeden clovek ktoremu islo o lasku?