Baby pochopili ste koniec filmu? Lebo ja teda nie...
Skoncilo to tak ako keby nikdy tu hru nezacali hrat.
strašná somarina mňa to nebavilo ledva som dopozerala ale už som to videla raz.Ale zase majú pravdu o dnešnej mobilovej dobe
Skuste si pozriet nemecku verziu,ta je ovela lepsia
Ja som videla ten film vo viacerých verziách, mne sa páči ... nemecká bola za mňa 👍
Original je taliansky, za mna super film a ten koniec som necakala. Ako kocky pisu nic z toho sa nestalo, bolo to len co by sa stalo keby naozaj ten mobil kazdy vytiahne
@sandrasstini Ako píše, originál je z Talianska a na ten sa žiadny nechytá. Ide o to, že na tu hru nepristúpili a a film len zobrazil, čo by sa asi v dnešnej dobe stalo, keby k takejto hre došlo. Devalvácia vzťahov a klamstvá, všetko zabalené v tom, že "mobil" je moje súkromie. Kto neklame, nemusí sa báť, keď sa jeho partnera pozrie do jeho mobilu. Proste chorá digitálna doba.
@sandrasstini mne sa ten koniec páči (v iných verziách ten koniec je iný), lebo to dava divákovi podnet na rozmýšľanie, čo je lepšie v živote? Žiť v klamstve ci odhaliť pravdu, svoje potreby, svoju zraniteľnosť, chyby, atď? Lebo síce na konci, keďže sa to celé nestalo, rozišli sa v skvelej nálade.... Lenže tie nevypovedané problémy v ich životoch ostali.... Je lepšie nevedieť, že čakám dieťa od partnera, ktorý ma podvádza? To je iba jeden príklad.... Lebo mne úprimne bolo ľúto tej Táni na konci, keď zaľúbene odchádzala na Nový rok domov nič netušiac....
@bolarazjedna jasne mas pravdu, ale zial nikto nevieme ci taky zivot nezijeme…jedina osoba o ktorej naozaj viem co robi som ja sama. Takze to co robi niekto iny a ci na to prideme je vo hviezdach.
A zial v dnesnom svete, je naozaj smutne co sa deje ked clovek zisti realitu, ako niektore pary vyzeraju ukazkovo a happy najma na soc sietach a potom realita je ze uplne opak. A niektori doziju so svojim klamstvom stastne az do konca..
Taliansky original je najlepsi, aj ked je to v podstate velmi presna kopia… bolo to super, velmi trefne a vtipne, a smutne ked to niekto nepochopil 😅 asi treba pred filmom odlozit telefon 🫣
V nemeckej verzii sa to stalo, a ten jediný, ktory vlastne bol dosť v pohode ( v sk verzii Maštalir), tak sa nakoniec ukázalo, že má tajný mobil, o ktorom žena nevie
Taká krutá realita. Nikdy nevieš
Ja som videla nemeckú verziu, a preto som najprv nechápala, prečo sa pýtate, či sa to stalo.
A ako je tu spomenuté, v nemeckej verzii ešte aj ten, čo vyzeral ako ten najsprávnejší, na konci sa ukázalo, že mal druhý mobil (kde si volal s milenkou).
@sa3ka ako sa volá Nemecka verzia ? Dik
Nestalo sa to.
Všetko to bolo keby hrali ale reálne nehrali