Film Známi neznámi

sofinka1301
2. nov 2023

Ahojte, videli ste niekto prosim film známi neznámi?
Pozerali sme ho uz asi 3x a stale sme to nejak nepochopili, ak by ste nam to vedeli objasnit budeme radi. 😁

esmey
2. nov 2023

@sofinka1301 čo nechápeš

matullienka
2. nov 2023

@sofinka1301 áno videla

petamich
2. nov 2023

no ze sa to nestalo - takto by to vyzeralo, ak by tie telefony na stol polozili a toto vsetko by zistili ale oni ich tam v skutocnosti nepolozili a teda niz z toho sa nestalo

asi na toto narazas 🙂

bolarazjedna
2. nov 2023

@petamich ja len pre zaujímavosť doplním ze v pôvodnej verzii aj iných zahraničnych verziách (napr maďarská) ten koniec je iný, tam neni nič také, že nakoniec sa to nestalo, lebo nechceli nakoniec hrať hru.
Mne sa slovenská verzia paci, aspoň ten koniec je optimistickejsi (aj keď ostať žiť v klamstve není happy end...)

petamich
2. nov 2023

@bolarazjedna pravdu mas ja som prvu videla tusim francuzsku (?) verziu a odtial si ten koniec nepamatam takyto ako bol v slovenskej

mooonika1975
2. nov 2023

Nič z toho sa nestalo, bolo len ukázané , čo by bolo, keby .... A nič sa nezmenilo, všetci ostali vo svojich koľajách, možno spokojni, možno nie.

mooonika1975
2. nov 2023

@bolarazjedna mne sa páči náš koniec, je to super, taká polemika, čo je lepšie ...

minilla
2. nov 2023

@bolarazjedna len pre upresnenie, v originalnej talianskej verzii, z ktorej vznikli vsetky ostatne adaptacie, je koniec taky ako v SK verzii (hra sa nakoniec nekonala).

bolarazjedna
2. nov 2023

@minilla ďakujem, priznám sa, ten originál som nevidela, ale teda tak som počula... Ale viem, že su okrem maďarskej ešte aj iné verzie, kde sa to končí inak ako ta slovenská.

minilla
2. nov 2023

@bolarazjedna ja som videla len IT a SK verziu, takze preto viem, ze koncia rovnako. Pre mna zas bola novinka, ze existuju verzie aj s inym koncom. Takze dakujem aj ja 🙂.

dejka77
2. nov 2023

@minilla Tu taliansku som videla prvu, potom slovensku a mali rovnaky koniec ako pises.

janai1
2. nov 2023

som to minule pozerala a čakala som čo za strašne komplikovaný koniec tam je keď je tu toľko nechápavých žien čo o tom furt zakladajú témy. Žiadny som tam nevidela 🤷‍♀️ Veď to bolo hneď jasné

ibrunova
3. nov 2023

@minilla Tuším nemecká alebo francúzska má iný koniec, videla som obe verzie, náš koniec sa mi páčil viac 🙂

melanta
3. nov 2023

Ja tak pomimo, kto má rád takéto filmy, odporúčam aj taliansky film z Netflixu Štyria k večeri. Pár pozve dvoch single kamarátov /muža a ženu/ na večeru a následne sa vo filme prelínajú dejové línie, každá ukazuje iný dej, človek až na konci zistí, ktorá z tých dejových línií sa ozaj udiala.

macekovam
3. nov 2023

@sofinka1301 v skratke.. nestalo sa to.. mohlo to tak dopadnut keby si naozaj vymenili mobily .. ale oni to neurobili.. keby ano tak by sa dozvedeli ze spia kazdy s kazdym a ten jeden je teply.preto znami neznami.. uz chapes? ci strata casu?

sofinka1301
autor
4. nov 2023

@macekovam dakujem, uz chapem 😉

bolarazjedna
11. nov 2023

@melanta pozerala som ten film Štyria k večeri, bol celkom fajn, konečne dej, kde sa nedalo vedieť od začiatku, ako film skončí ☺️ len škoda ze to bola trocha mentálna rozcvička, strácala som sa v bludisku poprepletanych dejových línii, podla mňa to mohli trocha jednoduchšie spraviť. Ale ďakujem za nápad, inak skvelý film 😉