Poraďte niečo dobré na kuknutie... Celkom sa mi páčilo Sun brothers, tak ak viete o niečom na tento spôsob tak sem s tým
Money heist som kukla chvíľku s mužom a to ma obsolutne neoslovilo, takže Berlín som ani nezapinala a snowpiercer určite pustím manželovi, ten katastrofické filmy priam zbožňuje.
Ono to nie je úplne katastrofické, ale snáď sa mu to bude páčiť. Ja sci-fi úplne milujem, tam mám nekonečne množstvo tipov, ale neviem či všetko je z netflixu
Ja teraz odznova pozeram Narcos, oebo som predtym kukala Griseldu. Fakt dobry serial, a ked si clovek predstavi, ze sa to realne dialo/deje
mne sa velmi pacili serialy Kluk spolkne vesmir, Ve pri, Yellowjackets
Tak vyhrabala som tam včera cmouchalove, celkom fajn kórejský seriál, len trosku pridlhe uvedenie do deja a trosku krvavé, ale dá sa na to pozerať
Teraz ma napadá, ze par mesiacov dozadu som kukala seriál nenasytna a celkom sranda to bola, taky čierny humor... Ma to 2 série a najviac sa mi to páčilo od poslednej časti prvej série
Filmaqamen
Mne sa páčil Snowpiercer seriál, nie film. Ten co si ty napísala nepoznám, ale toto je take postapokalyticke/medziľudské vzťahy, intrigy takéto ja mám rada. Taká oddychovka, ale nevedela som sa odtrhnúť. Ešte sa mi páčil Berlín. Ak si videla Money Heist, tak to je o tom Berlinovi