Ahojte kočky, prosím vás nevideli ste náhodou film Antebellum? Včera som ho videla ale nejak som to nepochopila. To boli 2 príbehy alebo to tú ženu fakt tam uniesli a väznili? Vďaka
podla wikipedie: Veronica uteká pred prenasledovanými vojakmi do chaosu bitky a odhaľuje, že takzvaná plantáž je súčasťou parku rekonštrukcie občianskej vojny s názvom Antebellum, ktorý vlastní senátor Blake Denton, ktorý sa vydáva za generála. Denton a jeho kamaráti zamýšľali využiť park na obnovenie prostredia na obnovenie praktík otroctva hnuteľného majetku pomocou afroamerických obetí. Veronica napokon utečie, keď príde polícia.
Počas záverečných titulkov je park neskôr zatvorený pomocou FBI, otroci sú zachránení a park je zničený.
uh, horory ma desia az prilis 😂 ,su vynimky. pacil sa mi M3GAN,ale ten bol skôr smiešny než strašidelný. Antebellum bolo ťažké obdobie - horor "Get Out" mi to pripomína z očividných dôvodov, a Get Out sa mi veru páčil,ale inak
sa bojím,zaleziem pod postel, vypínam, pozerám komédiu...
@jankafresova aha toto som teda nenašla tak ju teda uniesli. Bol to dobrý film, rada ju ešte raz pozriem. Aj megan som videla ale tam som nevedela ci sa smiať alebo čo 🤣
kukni od Jordana Peela "Get Out" a aj tie druhé dva čo urobil ak chceš
Super ďakujem za tip 👍