Film, v ktorom sa muž sťahoval z kancelárie

rotvajler
Včera o 22:43

ahojte pred par rokmi som pozeral film na youtube ale uz neviem jak sa volal skusal som hladat ho na youtube ale nenasiel tak ho opišem zacal sa tak ze muz z kancelarie sa mal stahovat alebo tak neco a kamarati/kolegovia chceli mu spravit rozlucku a niekde isli lietadlo kolegovia a kolegine a zrazu sa neco pokazelo v lietadle a nakoniec havarovali na ostrove v pralese pilot po chvili samizda umrel a potom sa snazeli prezit hladat potravu a jedlo a potom takz jeden muz nahovorel kolegom ze s nym preziju a nakoniec boli taky kmen a jeden muz a zena s nim nesuhlaseli a snazeli sa premoct toho muza s timy kolegami a koleginami ale tu zenu chiteli a mal ju ako zajatkinu a ten muž isiel bojovat s tym druhim co ju veznel a nakoniec vyhral a potom sa dostali z pralesa prec do mesta prosim pomozte nekdo to je vsetko co si pametam a rok cca od 2008-2019 neviem isto

mirro
Včera o 22:49

@rotvajler neviem o aký film ide, ale prosím ťa, prezraď mi, v akom kraji sa tak rozpráva? "Sa pokazelo", "sa snaželi", "s nim nesúhlaseli".... Nerýpem, len ma to zaujíma.

goblinko1
Včera o 22:53

@mirro ta šak vof Prešovskom ňe 🤣 alebo v Košickom

belasy_motylik
Včera o 22:53

@mirro u nás na Považí v dedinách tak pred 100 rokmi 😀

mirro
Včera o 22:54

@belasy_motylik ja som sa s tým stretla na kopaniciach, Košariská...?

belasy_motylik
Včera o 22:59

@mirro to neviem, ale u nás babky tak kedysi bežne z tých odľahlých dedín "dzedzinsky" hovorili 😀

enusamt
Včera o 23:11

Izolacia (Severance, 2006) ?