Extrémne premeny 2025

15. okt 2024

Ozvali sa niekomu, kto vyplnil prihlášku na nový ročník? Mne dnes volali ohľadom online castingu - vraj to bude na hodinu, bude sa to nahrávať 😁 Čo sa ma tam budú hodinu pýtať? Som trochu stresmen a introvert, chcem sa pripraviť.

saraxyz
15. okt 2024

https://www.modrykonik.sk/blog/sonsiiik/ skús napísať tejto kočke

autor
15. okt 2024

@saraxyz ďakujem, napísala som jej 🥰

lubkovaandrejka
15. okt 2024

Drzim ti palce, nech ta vezmu, ak to potrevujes a tuzis po tom.🏵️🍀

autor
15. okt 2024

@lubkovaandrejka ďakujem krásne 🙂

kiki68
16. okt 2024

Drzim palce

andrea2323
16. okt 2024

Vôbec som na takom niečom nebola ale môžem len predpokladať, že ten casting je dôležitý pre nich, keďže musia vybrať také osoby, u ktorých vidia potenciál, že to aj skončia, že sa budú snažiť a tak aj dokončia reláciu, keď už do toho vrazia toľko peňazí ☺️ držím prsty buď sám sebou/sama sebou a pravdivo im podľa mňa povedz ako čo máš, žiješ..

personality
16. okt 2024

Podľa mňa hľadajú zaujímavé typy. Nie nejaké trosky úplne, aby proste nemali hanbu. Ako v tých reláciách, kde boli ľudia na smiech, mama ozen ma a podobne. Podľa mňa hľadajú hlavne ľudí na úrovni, mentálnej hlavne. 🙂 Aby videli, ci vie ten človek komunikovať...

alex666
16. okt 2024

Podla mna hladaju toto:
- cloveka co ma potencial to uspesne dokoncit, je odhodlany, namotovovany
- normalnych ludi, ktori vedia vystupovat aj na kamere, nie nejake socialne pripady a trosky alebo cudakov, s ktorymi sa neda spolupracovat
- ludix co maju trosju nejaky pribeh (napr. bol tam chalan bez otca, baba bez mamy, mama s prekonanou rakovinou). Aby to nebolo len taky body shaming ,ze podme sa vsetci pozerat ako tito tlstosi chudnu, ale snazia sa to zapbealit, ze aha oni mali tazky zivot, vyjedli sa, podme im pomoct.
Podla mna, ten kto ma trosicku pribeh, ma vyssiu sancu.

Drzim prsty.

maryetta
16. okt 2024

@alex666 presne tak. Hlavne slovo pribeh to vystihuje podla mna.

autor
16. okt 2024

@alex666 hej, rozumiem, že je to v podstate realityshow 🙂 Príbeh som im písala už do prihlášky, myslím si, že to aj zohralo nejakú rolu. V minulosti som sa hlásila už 2x, čo je pravda, že som aj mala menšiu váhu, ale zároveň som nerozoberala súkromie. Teraz som ready ísť s kožou na trh, len aby mi to (snáď) otvorilo dvere k lepšiemu životu

alex666
16. okt 2024

Silno drzim palce 🙂 Ak by to vyslo, napis nam sem potom, nech vieme 🙂
Ja vobec nepozeram TV ale toto ai obcas pozriem. Uz ma to v minulosti parkrat tiez nakoplo k sportu a zdravsej strave

jana_ja
23. okt 2024

Ahoj, ja mám zajtra ten online casting. Už to máš za "sebou"?

yosi
23. okt 2024

Môžem sa ťa niečo opýtať? Ako nemyslím to v zlom vôbec čo ma zaujíma, ale niečo mi stále vŕta v hlave keď pozerám EP. Chlap má povedzme 250 kilo a plače lebo je tučný. Ale predtým mal aj 150 kíl. A to sa ešte cítil dobre, cítil sa natoľko sexi, že pribral ešte ďalší metrák? Prečo to ľudia nechávajú zájsť až tak ďaleko? Ako to vnímaš ty? Ďakujem

autor
23. okt 2024

@jana_ja áno 🙂

jana_ja
23. okt 2024

Spokojná? Či boli to nervy? Môžeš prezradiť viac?

lubkovaandrejka
23. okt 2024

@jana_ja baby, akurat to sledujem, tie zaciatky musia byt riadna makacka. No neviem si to predstavit,ze clovek nie je zvyknuty na tolko pohybu a zrazu 2-3 fazove treningy. Klobuk dole, ako to tam zvladaju.

sssss123
23. okt 2024

@lubkovaandrejka presne, aj ja som sa nad tým zamýšlala, človek s toľkou váhou a ide behať, zrazu toľko cvičiť, majú môj obdiv, tie prvé série som nepozerala, túto som začala od druhej časti, úžasní sú, z každej časti si niečo odnesiem

lubkovaandrejka
23. okt 2024

@sssss123 veru, tolko to chce sebazaprenia ,ze to je normalne neuveritelne. Ano, je to velmi motivujuce 🙂