Na sekundu som si odskočila a teraz neviem ako prišiel David na to, že ich zradil Jakub…
Ďakujem za odpovede
Včera som pozerala ale odbiehala som cize tiež neviem 😅 tak sa rada dozviem
@janinah walter nahovára helgu aby si adoptovali dieťa zo sirotinca (ukradol malého Janka)
Imrich odišiel od Ireny
Johanka je kamoska s Klarou a johana sfalšovala vzácny obraz zajaca aby ho ochránili pred gardistami
Alena sa vyspala s jakubovym otcom a povedala jakubovi že ho nemiluje
David a Laco dobili Jakuba lebo zistili že je zradca, ale neviem ako na to prišli
A Anezku popravia
Ženy, utorková časť skončila tak, že sa David dozvedel, že Janko zmizol. A dnešná začala tým, že mu došlo, kto ich zradil. David si to spojil, keďže o Jankovi povedal len Jakubovi.
Joj dnes ten koniec bol hrozne smutný
Na chvíľu som musela odbehnúť, Ako to bolo s Vilmou a Tomkom? Šla za ním a už neviem.
@ibrunova išla, tá "bláznivá" je jeho žena, nezomrela ako tvrdil Vilme, starala sa o ňu jedna pani, on posielal peniaze,ale tá zomrela.
@skeblicka77 aha, jasné, ona minule hľadala to dieťa v Dunaji? Neukradla ona toho Janka?
@ibrunova ano to je ona a nie, pravdepodobne ho ukradol Klaus a odviezol do sirotinca do Nemecka
@ibrunova To si myslím, že nie, keďže Walter nahováral svoju ženu na to, aby si adoptovali dieťa. Na tom papieri, ktorý jej chcel dať podpísať podľa mňa už bolo, že sa má jednať o Janka
neukameňujte ma https://www.csfd.sk/film/1287632-dunaj-k-vasim-...
@tarra6 ďakujem
Som mimo SK.napisete mi niekto IP dnešný obsah v skratke ? Ďakujeeeem...