Pozerali ste zajtrajší diel? Kto je Klárin otec?
@momoftwo odkial to vies?
@momoftwo inak vôbec sa mi nehodí za šľachtica ten herec, na mňa pôsobí ako "sedliak" 🙈
Nepozerala som nemam už aktívne voyo do kelu 🤣🤣🤣 ale čakala som že z Kláry bude nakoniec urodzená šľachticka
@timea301196 to už Kamilova babina hovorila o Klare ze ma take “črty”. Ze nebude z chudobnej vrstvy.
Neviem no. Nieco ale za tym bude. Vzdy mi nejde do hlavy ze sestra predstavena bola resp ma byt jej mamou a tak sa ku nej spravala. Ze preco.
Som si myslela ze holubec bude otec. Ze vlastne tu sestru predstavenu znasilnil (ako mnohe) a tym padom sa na dieta Klaru tak pozerala a aj k nej spravala.
A preco to prezradzate a kazite pozeranie tým čo nemaju voyo🤷🏻♀️ odpoved "necitaj to" je bezpredmetna,lebo som nevedela co je v diskusii podľa názvu otázky
@maryetta ale holubec je ńasdši ako sestra predstavená 🤣🤣 bolo by to divne nie ?
@neferneferuaton čo už... tiež som o tom nevedela 🤣🤣
@neferneferuaton ale veď keď ptvoríš diskusiu, máš jasne položenú otázku, na ktorú logicky bude v diskusii aj odpoveď. Tak keď to nechceš vedieť, prečítaj otázku a zatvor diskusiu
@neferneferuaton co si nevedela? Bola tam polozena otazka, tak to neotvorim, ci ako?
@hederamonstera analyticke myslenie
@janickacrazy no ved uvidime co za “stvoru” to bude🙂
@lilinka88 zas to prosim ta neber smrtelne cele toto. Och
@momoftwo joj klud pre pana jana 🤦🏻♀️ boze zeny.... Ukamenujte ma za to co som napísala
@neferneferuaton pre pana jana? Moja odpoved bola dostatocne kludna to skor tvoja reakcia nie😉
@momoftwo dobre 😉 aj tebe pekný deň 🤗🤦🏻♀️😁
@janickacrazy Adyho som stretla niekoľkokrát osobne, je to veľmi milý človek s gentlemanskými spôsobmi, vôbec nie "sedlák" 😀 Určite úlohu šľachtica zahrá výborne. 🙂
@michellemary je to možné, ale na mna osobne tak posobí, nemôžem si pomôcť 😅
@janickacrazy aj na mňa tak pôsobí
Dunaj je aj zato taky fajn serial ze zatial tam vzdy tych hercov vybrali ze sadli ako rit na serbel😊🙏
Ja som trošku nepochopila koniec dnešného dielu keď Alenka nastupovala do vlaku aj s tým dieťaťom a Walter sa pýtal kde ide ten vlak💁🏼♀️
@michellemary no to neviem. Tiez bude isto nejaka zapletka.
Som zvedavá na další diel. Dúfam, že ten vrah nezabije Evu. Čo si myslíte?
@daduska28 urcite nie
Čo poviete na ten seriál? Sledujem ho od začiatku ale už mám pocit že by to mohlo skončiť lebo sa to strašne MOTA MOTA
@timea301196 ale taká oddychovka pre mňa, no musí sa tam stále dačo diať, inak by bola nuda 😁
ja som hádam ešte na nijaký serial nebola takto namotaná ako na Dunaj.A vôbec by mi nevadilo keby ide aj niekolko rokov🙂 ved dej sa vyvíja,stále sa prispôsobuje postupne novým okolnostiam .Kolko bolo serialov ktoré išli tiež viac rokov a dobre bolo.Ja som rada pozerávala volakedy aj policiu modrava alebo s Hilmerovou už si nespomínam na názov tiež sa tam vyšetrovalo ale ten nešiel dlho ale modrava teda áno
Ernest Almasy(slachtic) - Ady Hajdu