Kedze google neporadil - bude aj 3. Seria? Nepamatam kedy som bola namotana na daky sk serial tak ako na tento 😀😀
Áno má byť v septembri by ju mali začať vysielať
@matullienka vysielat budu 2 seriu , autorka sa pyta na 3
@lenka7477 včera 2. Séria skončila bude to už tretia
@matullienka ahááá ja som myslela že to bola jedna séria 🙂
@lenka7477 nie oni išli 2 za sebou hneď
na jesen ze zacne 3, vcera som googlila ako besna 😀 , kokos tolko otvorenych veci tam je ze az
@bykaterina veru toto bude dlhé leto
@matullienka no presne sme to vcera tiez skonstatovali 😀
ja som citala ze na jesen zacne 3 seria, ze uz zacali natacat...
Ale včerajšia časť bola MEGA .... však? Hlavne koniec ..
ze v septembri... mozme dovtedy napisat pokracovanie. dlhe leto to bude :D som zvedava co Eva :O
Aaaaaaah tolko cakania 😀😀
Ja som veľmi zvedavá aj na Kristinu a Ervina on je strašne sympatický
A čo budete na miesto toho sledovať? Toto bolo jedine, čo som v tv pozerala 🥲 tiež som sa namotala a tešila na ut a štv, ze si pri tom fajn oddýchnem
@tiika u mna asi nic nenahradi Dunaj, dokonca co som sa pytala svokry tak vravela, ze toto je zatial najlepsi serial co sk tv natocili… takze ja si pockam, bude leto, dlho vidno, snad mi nebude tv chybat 😀
A čo si myslite, kde je Eva? 😉😄
@tiika nič Asi knihu zoberiem konečne do rúk 😂
Včera mi skončil aj Don mateo. Taka som bola naštvaná že az pozerala som to sama a keď prišiel mm hovorím mu že ho tá časť nahnevá 😂 aj tak bolo. Hovorí tá Anna je riadna koza 🤦 mna z nej slahne.
@tiika podľa mňa ju niekde Walter poslal aby nebola na očiach.
@matullienka inak ten ervin veľký fešák 😍. Kde ho schovali 😂
@bykaterina aj ja si myslím, že ju schoval do toho bytu, čo mal byt pre nich
@tiika ja myslím že skôr mimo Slovenska
Za mna tiez jeden z top serialov… mozem dat tip na tiez skvele serialy: Prva republika, Hniezdo
@tilu prva republika za mna zial veeelka nuda, nezaujimave, aj ked dejepisne istotne presnejsie nez Dunaj (ale tak nepozerala som to kvoli vyucbe) 😀 na to hniezdo sa kuknem (dik za tip ☺️ )
Hniezdo nie je historicky serial, ale z mn jeden z najlepsich slovenskch
Viem že Helga porodí syna Wolfiho ktorý krátko na to zomrie, zastrelia Johanku, Eva porodí zdravého syna Janka Dávidovi, v šiestej sérii nájde Alenka pravú lásku a taktiež Vilma, Klára sa vezme s Petrom, potom mu porodí syna Filipka a krátko na to zastrelia Petra, Helga nájde pravú lásku Ludviga a v siedmej sérii mu porodí dcéru Elizu,
@lanamaria však to už dávno bolo v tv. Tato téma je z roku 2023 🙂
Zatiaľ všade píšu , že len 2 série .