Do kina na Labkovú patrolu s 2,5-ročným dieťaťom

21. okt 2023

Ahojte, prosim, od akeho veku je vhodny film Labkova patrola, ktory je teraz v kine? Chceli by sme vziat 5.5 rocnu aj 7.5 rocnu dcerku, no problem je, ze urcite by chcela ist aj 2.5 rocna, ktora momentalne chce robit vsetko so svojimi sestrami, len neviem, ci je (toto) kino pre nu v tak nizkom veku vhodne? V kine sme boli len raz, s tou najstarsou, este pred koronou, tak by sa dievcata velmi tesili, no rozmyslam, v akej zostave ist. Doma ta 2.5 rocna velmi TV nepozera, resp. este nie taketo veci, skor taku klasiku. Bojim sa, ci toti nebude na nu moc, vsetky tie preblikovania, efekty atd. Este uvazujeme, ze muz by s babom cakal niekde nablizku, keby tam nechcela byt, tak by som mu ju vybehla "podat" a vratila sa k starsim. Dakujem za postrehy ❤

syslik81
21. okt 2023

vzala by som len starsie a uzila si cas s nimi .. ta mala ak nieje na tv zvyknuta sa tam zacne nudit a vyrusovat plus je tam aj hluk z reprakov.. nech s nou otec ide a ihrisko alebo centrum pre deti ..

saxana000
21. okt 2023

Taka mala tolko neobsedi ked ani doma nepozerava telku.rayaj asi 80 minut.bude tam len vyrusovat pobehovat.vezmi len starsie a tato s .malou do nejakeho kinder klubu zatial nech idu.

martinmmartin
21. okt 2023

A nechcete ist ze ty sama s jednou, manzel potom inokedy s druhou a nikto s najmensou? Surodenci co su furt spolu niekedy potrebuju aj cas s rodicom o samote a je to pre obe strany velmi vzacne .

denden77
21. okt 2023

mam 3 rocnu a teda do kina by som ju nebrala ani keby co bolo 😁

ysseba
21. okt 2023

Tak ako píše @martinmmartin by to bolo podľa mňa najlepšie 🙂

iwesska
21. okt 2023

S 2r.by som do kina urcite nesla,nech by hrali cokolvek. Nebudete mat z toho nic vy,ani ostatni divaci.

sweetlife001
21. okt 2023

Nebrala by som najmenšiu, keď nie je ani zvyknutá na TV, myslím si, že hodinu a pol tam sedieť by bolo na ňu veľa.
A brala by som ohľad aj na ostatných.
Raz, jediný raz som vzala dcéru tiež na Labkovu patrolu, už bola staršia a teda nikdy v živote na takúto rozprávku by som už nešla, práve kvôli tomu, že tam boli také malé deti, polka z kina odišla, z každej strany rozprávanie, rev, dzavot, do sedačky mi vkuse jedna kopala, otrasné, do kina sme začali chodiť, keď už som vedela, že vydrží dcéra, ale toto si teda ani ona neužila kvôli tomu randalu, lebo tam prišli dobre že nie s novorodencami. Tie malé deti z toho mali veľké nič a my ostatní tak isto.

nikha2809
21. okt 2023

Boli sme so synom minulý mesiac, ale ten už bude mať v novembri 4 a labkovu patrilu miluje.Sedel pekne, bavilo ho to, nevyrusoval, toho som sa bála, nakoniec úplne zbytočne lebo najväčší bordel tam robili staršie deti a rodičia sa tvárili že je to v poriadku

ivangeline
21. okt 2023

Okrem skoro 5r..by aom nevzala nikoh zo svojich. Prilis dlhe. Nebavilo by ich. Nerozumeli by vela.. Hlucne.

tanyag
21. okt 2023

Ja len, že film je pekný, ešte raz by som si ho pozrela 😁 a ako sa spomína vyššie...bordel tam robia aj veľké aj malé deti. A dokonca aj rodičia, ktorí tie deti naháňali po celej miestnosti.

babababka
21. okt 2023

Podľa mňa,kino je dosť hlučné miesto.Aby sa najmenšia nezľakla.

tenerifka
21. okt 2023

mam 2,5-rocnu vnucku a neviem si to predstavit, sice obsedi a dokaze sledovat dej az do konca, ale vsetko su to otazky "preco toto, preco tamto", teraz s nami pozerala Coco a na vsetko chcela odpoved (normalka), my sme zvyknuti, ale v kine by vyrusovala

mogaa
21. okt 2023

2,5ročná ti tam nevydrží sedieť po tichu 1,5hodiny.....

kacena2022
21. okt 2023

Ja som bola s 4rocnym v septembri prvý krát v kine.Davali Labkovu patrolu.Zo začiatku samozrejme reklamy na iné filmy to sa mu nepáčilo vypitoval sa kedy už začne patrola.No keď to začalo pozeral až do konca.Obcas sa niečo opýtal ohľadom filmu no vydržal to pozerať.

rebrambora
21. okt 2023

2.5 je prilis malo na kino a ak este nieje dieta zvyknute, tak uz vobec. Nebudete mat z toho nic ani vy, ani sledujuci okolo vas.

danyelia
21. okt 2023

Ahoj, ja by som šla, moja dcéra keď mala 2,5 roka na 1.x vydržala polku rozprávky, potom sme odišli von, aby tam nevyrušovala ostatných, lebo už chcela pobehovať hore- dole, muž s 3 deťmi ostali v sále. Na 2x už pekne pozerala celú rozprávku, akurát lu koncu sa začala krútiť. Jasné, že popri tom pila, jedla pukance, sem tam niečo okomentovala. Teda išla by som s možnosťou odísť z kina skôr, ak by dieťa vystrájalo...

janinah
25. okt 2023

S 5 r.som utekala z kina.isiel tam ohluchnut.Takze tu malú by som nebrala ani omylom.

3petka
25. okt 2023

Ja som bola s 3 ročným po pól hodine tomto prestali baviť a už chcel ísť domov. Nejak sme vydržali ale už vôbec nepozeral.

tanyag
25. okt 2023

@janinah tak asi chyba kina...u nás vôbec nešlo nahlas...teda hlasnejšie ako doma určite...ale nebolo to také hrozné ako napr. cirkus, kde moja skoro 5 ročná sa tak zľakla, že sme museli odísť...

tenerifka
25. okt 2023

@danyelia ja teraz uplne mimo temu, ale chcem, aby si to precitali aj ine mamicky, ktore o tom nevedia. Je velmi nezodpovedne davat 2,5-rocnemu dietatu pukance (a aj cele orechy samozrejme), neodporucaju sa skor ako v 4-5 rokoch kvoli riziku udusenia, a je uplne jedno, ak ma niekto sikovne dieta, ktore vie pekne hryzt. Tych pripadov je naozaj vela, kedy to neskonci dobre