Disney plus alebo Netflix

anahaha
22. júl 2023

čaute mate to niektorá ? Oplatí sa to? Co tam take je xo sa tam da pozret? A tak isto netflix

evkamotka
22. júl 2023

Mame oboje a netflix je lepsi

bejbypd
22. júl 2023

Mame netflix ...odkedy ho mame,sme nepozerali televízor🙂 nájdeš tam v podstate všetko čo chceš, aj sekciu deti ..kopec veci ..ú máš doma vyslovene pre všetky vekové kategórie.. len sa mi zdá,že viac veci by mohlo byt nadabovanych, inak super

kacena4
22. júl 2023

mali sme oboje, zrusila som disney a fungujeme len na netflixe je lepsi

obleckodogymu
22. júl 2023

Mali sme oba, netflix je lepší myslím😊

nykkushka
22. júl 2023

My máme všetko - HBO, disney, netflix, showtime, amazon, prime video a odkedy to mame (niekoľko rokov) sme nepozerali satelit 🤣 ja si už život bez strimovacich platforiem neviem predstaviť... Za mňa sa oplatí mať všetky...
Na HBO pozeráme pottera na netflix rôzne reality show, disney nové filmy a rozprávky, showtime pozerám retro seriály (momentálne Buffy, premožiteľka upírov 🤣)

lenuska9999
22. júl 2023

@anahaha my mame Disney plus, netflic aj HBO Maxx. Každé má niečo do seba. Televízor ako Markízu, jojku atď nepozerám vôbec. Máme zaplatené asi len základné programy neviem 😀 toto je lepšie, nie sú tam reklamy a pozrieš si čo chces

cocolino234
22. júl 2023

@anahaha tiež máme disney, netflix, hbo aj showtime a prime. A na každom si niečo nájdem. Keď random vidím nejaký filmy, seriál alebo reality show tak viem, že sa na jednej z týchto služieb bude nachádzať. Programy v tv vôbec nemáme. Ak by som si raz možno chcela pozrieť niečo z markízy alebo joj, tak nato majú už voyo a joj plus Ale mám len voyo, keďže tam chodí nhl. Osobne by som z tvojich dvoch zvolila netflix. Tam je toho veľa pre deti aj pre dospelých. Sú tam nonstop pridávané nové filmy a seriály, je to veľmi moderné. Ale pokiaľ viem, dosť tam toho nie je v českom dabingu (slovenský sa tam moc často nevyskytuje) ale titulky sú skoro všade, ja kukám len v angličtine, tak mi to nevadí ale neviem ako ste na tom vy. Tak či tak je tam obrovský dabovaný výber, prípadne titulky.

sisaka
22. júl 2023

Netflix mame dlhé roky, tak to najlepšie mame napozerané, tie novsie čo pridávajú sú kadejaké woke debiliny, čo sa nedá pozerať, takže kto ešte nenapozereral staré veci, tak pár rokov ma čo pozerať, na Disney plus sú lepšie filmy, aj nejaké seriály, určite sa tam dá par mesiacov/rokov čo pozerať, mame aj Amazon Prime, sem tam tam niečo pozriem, zväčša keď je niečo dobré, tak sa tam musí extra doplácať, je tam priliš veľa starých vykopávok …
Dabing nás našťastie netrápi, keďže je 90% v angličtine a zvyšok ma vždy anglické titulky

zuzuliennka1
22. júl 2023

ak na vyber z tychto dvoch - tak netflix urcite