Ahojte neviete ako to skončí ?? S kým bude Hazan ?? Co bude s Yasemine?? Je tu niekto kto tu telenovelu videl? Napíšte niečo k tomu.
toto by ma inak zaujimalo, preco chcu ludia vediet dopredu a nepockaju si na diely 🙂
Pozri na youtube je tam aj posledny diel
@trema A so Sinanom bude čo ?? S kým on ostane ?
@trema Neviem prečo to tak spravili, veď hlavný hrdinovia majú byť Sinan a Hazan nie??
@trema Lebo som netrpezlivá.
sinan bude bezdomovec
@mamina7070 už to tak povymýšľali, že viac ani nemohli.
@trema som z toho v pomikove🙂yagiz je koho vlastný syn?
@misienka123 kerime
Och moja mama v 67 r začala pozerať prvú telenovelu😉nikdy neviem kedy jej môžem volať, lebo niektore diely pozerá poobede iné večer.
@trema a otec mu je kto? keď som započula že nejaky chlap na stavbe zomrel,to bol jeho otec a s kerime mali syna yagiza?
@misienka123 ano, kerime mala manzela, ktory zomrel
Neviete náhodou kedy bude posledná časť ?
@trema
@misienka123 skoda,ze som to nepozerala od zaciatku, som uplne mimo z toho kto je jej syn a co vlastne maju medzi sebou za problémy
No sakra.Zrutil sa mi svet. A to som len hladala info,kedy to skonci a skončila som tu.Pomooooc.Ak mam teraz zit s tým,že viem ako to skonci. Každý deň si s mamou voláme ked nie sme spolu a rozoberame a keď prídem,tak každý večer ako na večernicek.To je chore🤣🤣🤣🤣🤣🤣.Ale aj tak nevynecham ako som nevynechala doteraz.Tak príjemné sledovanie dievčatá 🥳🥳🥳
hazan bude s yagizom uplne na konci a yasemin zostane s gokhanom, budu spolu vychovavat jej dcerku a bude aj tehotna