Pozerali ste? Co ste mali najradsej?
Rozmyslam, ze teraz taka relacia pre mladez uz asi nie je. Co robia deti poobede, ked si spravia ulohy a cakaju na rodicov?
@pribinak Takato relacia by sa uz neuplatnila?
Osobne myslím , že nie... internet, rozne platformy majú väčšiu silu, ako takáto relácia v tv.. IG, Tik Tok, Snapchat, Netflix , nadtým si myslím take crn crn nemá šancu u dnešnej mládeže
Nie. Dnešné deti sú už mentálne inde
tiez si myslim, ze by sa neuplatnila. To uz je prezitok, ze sme vsetci pozerali Filmarik a Filmuska, Od Kuka do Kuka, studio Kontakt a neviem co este.
A ktoreho moderatora ste tam mali najradsej?
Su na Instagrame a Tick Toku. Dnes by uz taka relacia nepresla. A hlavne Majster N. My sme sa na nom smiali a povazivali ho za " celebritu". Dnes by bol oznaceny za vulgarneho,co sa vysmieva detom, ponizuje ich a zahanbuje. Tolko k tomu- Deti moje osprostene🙈
crn- crn , volali - nevolali 😀moja mladosť 🙂juraj lím, dada dudišová, kvetka horváthová, martin nikodím a skvelý majster N.👍
@brendaa Juraj Lim to bol vlastne ten Duro/Duri?
Dnes majú deti krúžky, instagram a tik tok. Dnes keby z telky niekto kričí “deti moje osprostené” rodičia by spisovali petíciu za zrušenie relácie, lebo by to traumatizovali ich detičky. My sme nemali nič, žiaden internet, kukali sme len to, čo bolo v telke. Dodnes pamätám ako som každý večer utekala o 19.30 pozerať Priateľov alebo Step by Step ,poobede Perfektní príbuzní a telenovely som s babkou kukala. Dnešné deti sú úplne ale že úplne niekde inde.
@yoxinka vďaka, že si to napísala, aspoň sa už ja nemusím rozpisovať. 🙂 Úplný súhlas.
Vtedy to deti pozerali lebo nič iné nebolo a alternatíva k telke bol len pobyt vonku. Teraz si môžeš vybrať z tisícky kanálov, programov, streamovacich platforiem, hry na mobile, PC, xbox, rôzne sociálne siete atď.
Bože to už ani pravda není 🤓
Ďura.. Asi tak sa volal ten v okuliaroch
@zuzinka888 anoo znizoval by sebavedomie detom 🤣
@yoxinka Knight Rider 😂a nikto nezostal vonku
To boli časy nastaviť budík nech si pozriem v nedeľu rozprávky a neznášala som nedeľnú chvíľku poézie, keď Jamrich recitoval z toho som mala normálne depresiu ako na pohrebe.
My radi pozeráme kamionistov na Aljaske, colníkov čo hľadajú drogy dokumentárne filmy...
ja by som nechcela mať detstvo ako majú dnešné decká pri pc a somarinách ako aj spomínate. Tik tok atd.Radšej sto krát vysielanie v telke ako sme mali my, ako tieto dnešné akože vychytávky, čo len decká kazia a daváju im debilné rozumy.Normálne som rada že nemám deti a toto nemusím riešiť ani sa nad tým rozčulovať 🙂
@luccija A ja s maminou My všichni školoupovinní... To bol top seriál pre mňa... Bože, už som stará 🙈🙈🙈
@livinka1111 ju všetky sme chceli byť učiteľky na to som aj zabudla
Chodia na krúžky, von s kamošmi, alebo sedia doma a hrajú sa na pc