Čo je také super na Netflixe?

24. jún 2024

Čo je na tom netflixe prosím vás také super že ho viacerí kupujete a nestačí vám tv program?
Tiež by ma zaujímalo, ako si túto službu inštalujete a platíte? Sú seriály na netflixe naozaj tak dobré (lepšie ako v tv)? Čo sa týka jazykov, v akých jazykoch seriály sú?
Prepáčte mi prosím za otázku, možno primitívnu pre niekoho, ale roky nič iné nepočúvam, len o netflixe a tv ani moc nepozerám a už mi to vŕta v hlave či sa netflix oplatí aspoň vzhliadnuť na chvíľu?

hiro
24. jún 2024

"a nestačí vám tv program" 🙂 Tak veru, nestaci. Z neviem kolko ci 100 programov co mame sledujem jedine prirodopisne / vedecke a aj to len preto ze si mozem pretacat tyzden dozadu a vybrat si co si chcem pozriet.

ajka19
24. jún 2024

ja kvôli tomu, že môžem pozerať filmy v ANJ

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronka1996
24. jún 2024

Ja uprednostňujem skôr Amazon Prime a HBO Max.

marianarem
24. jún 2024

Tak velka vyhoda je aj to, ze sa nemusim prisposobovat TV programu, pozriem si, co chcem vtedy, ked mam prave cas. Plus je to bez reklam.

beckinka
24. jún 2024

Ja mám skúsenosť že niektoré filmy ktoré su na HBO Max resp netflixe sa v telke objavia najskôr po roku.

hiro
24. jún 2024

@ajka19 Citam napriklad: "Originálna audio stopa je dostupná na šiestich programoch JOJ HD, Plus, Dajto, WAU, Markíza HD a Doma." - niekedy viac rokmi som si kedy tedy pustal inu zvukovu stopu, mohlo by to fungovat este aj teraz.

really8
24. jún 2024

Preto ze tam nie su reklamy, preto ze tam nie su stale tie iste pribehy s rovnakymi hercami a rovnakymi zapletkami, preto ze ho mozem pozerat kedy chcem, pretoze tie serialy su brutalne originalne a zaujimave….

vanilkovazmrzka
24. jún 2024

Prosim ta a ake dobre serialy chodia v tv?

Tocia sa tam dokola 300rokov stare a obohrane serie, nic nove, priserne uboha sk/cz produkcia, akoze na zaplakanie. Seriozne ja chcem v tej telke nieco zapnut a pozerat a nie je tam nic. NIC.

jomarch
24. jún 2024

podla toho aky tv program...mama na prenajom, dunaj, bez servitky?? 😂😂😂 v tv sledujem maximalne spravy. a filmy s dabingom ma tiez nebavia..

ajka19
24. jún 2024

@hiro len tam si nevyberiem zvyčajne

beckinka
24. jún 2024

Na netflixe resp HBO sa objavia novinky po pár mesiacoch od uvedenia, v telke tak po roku.

really8
24. jún 2024

@jomarch uz ani tie spravy nestoja za nic. Same vrazdy, nehody, napadnutia, kto kde kedy zomrel. A objektivita nula.

autor
24. jún 2024

@hiro ja som presne takýto pozerac tv. Absolútne ho nevyužívam a rozmýšľam ho úplne zrušiť. Jedine čo deťom zapnem YouTube. Je zevraj sj YouTube bez reklamy niekde. Prosím ta kde a ako sa k nemu dostanem. Oplatí sa mi to?

zmrzlinka2021
24. jún 2024

My síce klasickú tv nemáme ale myslís si, ze más tam co pozerat?
A pozerat kraviny ako mama na prenajom a podobný odpad - možno kebyze sa smrtelne nudim a fakt nie je čo, inak je to ubijajuce, nehovoriac o primitivnych dialogoch.

Na netflixe je lepsi vyber, k tomu sledujes to aj v anglictine a hlavne pozries kedy chces a kolko chces.

Dnes realne klasicku telku uz z nas mladych pozera malokto a to som generacia takmer 40...

lindous
24. jún 2024

TV nepozerám prakticky vôbec, na Netflixe si pustím čo chcem, kedy chcem, nemusím to hľadať po rôznych pirátskych stránkach, preklikávať sa milión reklamami atď ako voľakedy... jasné, nie je tam všetko, ale pre nás je výber dostatočný, mám rada aj ich originálne veci, ale sú aj iné streamovacie služby, vieš si vybrať aj inú ako Netflix... čo sa týka jazyka, ja pozerám všetko v angličtine, takže neviem koľko je tam toho s dabingom

katkaseiner
24. jún 2024

netflix je super ze v nom nemas reklamy, vies si vybrat zaner ktory chces pozerat, serialy, atd. Predplat si na mesiac (pozeras bud na pocitaci alebo na smart tv) a uvidis. Ked sa rozhodnes ze to nie je nic moc... tak zrusis odber v aplikacii a dalsiu platbu ti uz nestrhne, pojde ti presne mesiac. Ked sa po polroku rozhodnes zas pren, tak zas v klude si spustis na stranke netflixu.

hiro
24. jún 2024

@autor Ja mam zapojene PC z inej izby na TV a klavesnica a mys je pri telke - takze ked sa pozera youtube tak to ide cez PC a tam je blokovac reklam. A s mysou sa daleko lepsie pretaca ako s ovladacom a klavesnicou sa tiez lepsie pise 🙂

ajka19
24. jún 2024

na Netflixe je aj plno rozprávok

beronsche
24. jún 2024

"nestačí vám tv program?" Tak toto ma pobavilo, lebo tv program slovenských televízií považujem za uplne nepozeratelny. Poväčšine hlúpe filmy, veľmi zlý dabing, primitívne relácie a pomedzi to otravné množstvo reklám...

Netflix, HBO max, Disney plus máme preto, že keď si chceme raz za čas niečo pozrieť, tak si to pozriem v originály a bez reklám, plus preto, že si vyberám, čo chcem pozerať a kedy to chcem pozerať.
Aj tak na tom len väčšinou deti pozerajú rozprávky..
Slovenské tv u nás nejdú nikdy, hádam s výnimkou športu.

oblecenieavecicky
24. jún 2024

Odkedy mám netflix, nepozerám absolútne nič v tv. A to už roky! Nikto mi nebude určovať čo a kedy mám pozerať. Nepoznám jedinú reklamu v televízii. Pozerám čo chcem a hlavne kedy chcem. Keď chcem ísť skôr spať, pauznem, dopozerám inokedy. Nehovoriac o príšernom slovenskom dabingu, čo nám ponúkajú televízie. Radšej si pozriem originál.

lindusss2016
24. jún 2024

Ja uz roky rokuce nemam tv programy, lebo z tych 100 si nevyberies proste, je to des. Mam len smart tv youtube, netflix a max

autor
24. jún 2024

Si večer prečítam čo tu píšete, nemám čas celý deň. Ale prídem si v tomto novom svete už občas ako úpne z inej planéty už 🤷🏼‍♀️🤔. V každom prípade vám všetkým ďakujem za poučenie mňa neandertálca.

barbora0308
24. jún 2024

Ano je to riadny rozdiel! My nemame standardne TV stanice uz roky...Kvalitne serialy, filmy, domumenty, rozpravky...toto vsetko si na streamovacich sluzbach vyberam podla vlastnych preferencii a v lubovolnom case, pre mna je toto na nezaplatenie.
Standardne TV stanice ponukaju iba bezduche reality show, priemerne serialy a filmy, ktore sa opakuju pomaly kazdy mesiac, uz ani spravodajstvo nie je na ziadnej urovni. Nic normalne nedavaju a ak aj davali, tak som nemala ani energiu dopozerat kvoli reklamam.

basulaak
24. jún 2024

Uz len to ze ma nerusia trapne reklamy kazdych 15 minut stoji zato. Bez netflixu uz ani den!

katkaseiner
24. jún 2024

ja si myslim ze nikto ta tu nebude povazovat za neandertalca, ide skor o to ze nemusis sediet doma lebo pozeras serial vzdy o 20tej v utorok a ty chces ist prave cvicit... proste si ho na netflixe mozes pozriet komplet. Navyse nie si viazana na cas. Pozries si kedykolvek, cokolvek, zastavis ked musis a pustis zas ked na to budes mat naladu.
Ja netvrdim ze Netflix je totalne terno - obcas sa nam tazsie hlada nieco co by sme si pozreli (moj muz ale nerozumie cesky dabing takze tu sme limitovany) ale pozrieme vsetko co ide po madarsky, slovensky, anglicky. Zaroven mozme pozerat vsetci v rovnakom case nieco uplne ine.... nakolko mam to najdrahsie predpolatne (tusim 11.99E mesacne) a tym padom v ramci domacnosti moze fakt pozerat kazdy nieco uplne ine, len sa na svojej TV musi prihlasit mojimi prihlasovacimi udajmi.

sweetlife001
24. jún 2024

Samozrejme, že to lepšie ako v tv, keďže v tv bol čistý odpad. Zrušili sme pár mesiacov dozadu všetky programy a nikomu u nás doma "klasická telka" nechýba. Dcéra na netflixe pozerá rozprávky, je spokojná, ja to pozerám len pri žehlení takže vždy všetko len v CZ, bez titulkov.
Okrem Netflixu máme len Voyo - kvôli formule a motoGP. Mali sme aj HBO Max, to sme zrušili, viac nám vyhovuje Netflix, teda hlavne mužovi, mne je to jedno, aj keby sme nemali televízor by som s tým bola OK 😃

candii
24. jún 2024

Si robíš srandu snáď 🤣 klasickú TV mám roky rokúce zrušenú a ani na ňu nepomyslim. Veď tam nedávajú absolútne nič. Roky staré filmy .. 1,5h film roztiahnuty na 3h lebo každých 15 minút reklama, fakt nie, ďakujem. A tie hlúpe správy mi tiež nechýbajú absolútne čo chcem si prezistim za 1 minútu na internete, aj počasie. Vyskúšaj na mesiac, 10€ ťa nezruinuje a uvidíš

cookie29
24. jún 2024

Mam. Telku pozeram zriedkavo, vacsinou tam nic nie je, alebo nie v case ked chcem pozerat.
Na netflix pozeram zahranicne serie, napriklad korejske...
A deckam pustam rozpravky, Bez reklamy

januska12323
24. jún 2024

Obyčajné slovenské programy sú dávno nepozeratelne. Staré filmy, seriály stále dokola. Keď niečo označujú ako novinku pozerám ako puk veď ja som to už pred dvomi rokmi videla. Plus reklamy do toho. Nie ďakujem radšej si pustím v originály bez dabingu a v čase kedy ja chcem.