Baby ktoré máte voyo,čo bude dnes vo farme
Baby čo sa stalo v dnešnej farme?
Ja teda cumim, aka je Mira zakerna, to, co tam predvadzala, ako prilievala olej do ohna bolo nieco nechutne, moze sa fakt hanbit, asi je prekvapena, ze nikto to nevzal tak katastrofalne ako ona a Lucia...ja by som chcela vidiet ich dve, ci by si ten listok nevzali
Akože každý sa čudoval v prípade chlapca,ktorého v škole šikanovali,že aké sú deti. Ale to,čo predviedli dospelí na farme a ešte matky 🤮
Ja som to priala ľudsky Mire, ale po týchto dvoch častiach nech vyhrá radšej Emka alebo Azra alebo Matúš ako ona, radšej im pošlem sms ako jej. Najprv Adamova sestra, potom zistila, že je silný a bude jej konkurencia, posledné výzvy vždy radila a fandila tímu, kde nebol Adam, chcela sa ho zbaviť, lebo ho vnímala ako najsilnejšieho protivníka. Len aby sa to neobrátilo proti nej a neskončila aj ona, veľmi jej to prajem nech nevyhrá.
@viky2612 no čo bude dnes večer.Ja som si pretočili časť zo včera.Ale upútavka bola ako keby sa niečo Adamovi stalo….Ze to posrali….Tak len má zaujímalo že čo sa stalo.
Mira donho rano stale rypala, az sa zdvihol a povedal, ze konci
@msnesquik tak som zvedavá na večer.Ďakujem ❤️
ani jeden sa adama nezastal, aby ostal, aby neodchadazl, mira sa s radostou pozerala ako odchadza, falosnica zakerna
@cinky16 akože nedomyslel dôsledky.Ale urobil pre farmu veľa.Ja som zvedavá kto bude dojíma tú malinku….
Ale ved hospodar tie peniaze aj tak vo finale doplni, ja by som chcela vidiet tie dve hviezdy, ci by si to nevzali...za mna neurobil nic take zle, je to hra
Bez neho by rozhodne nemali tolko penazi
ake dosledky? ved je to hra, sutaz
Veď od nej to bola voči Adamovi čistá závisť, nič iné. A ak je taká mrcha aj v bežnom živote, nech neplače,že jej osud nakladá.
@cinky16 psychický tlak…
Ak je to tá najnovšia časť tak Adam dobrovoľne odíde lebo už to nemohol zniesť ako po ňom všetci išli keď si zobral ten zlatý lístok.