Ahojte, prosím, poraďte celovečernú rozprávku vhodnú pre deti 2 a 4 roky. Pre supermatky - nie, nepozerávajú telku, chceme si zapnúť niečo spolu dnes, keď prší. Ďakujeeeem
Napríklad shrek, otvor si stránku s filmami a daj animované a hľadaj, ktoré sa ti páčia. Neviem čo ste už videli. Keď tak sa opýtaj či je to pre deti vhodné.
@terezka2911 so 4 ročnou som bola v kine na Sylvanian Families Freyin darček, je to taka kľudná rozprávka o zvieratkách
@terezka2911 paw patrol?
@terezka2911 nášmu sa páči v hlave 2, prípadne labková patrola vo filme potom ešte patrola vo veľkofilme , ďateľ Woody - to je hrane ale Woody je animovaný aj ďalšie postavy sú animované .
Ja som uz davno posťahovala disneyovky od začiatku výroby, čiže 30.roky min. Storočia. Točime ich stále, bavia všetkých troch 7, 5, 2 roky.
Doba ladova je o zvieratkach, to by ich mohlo bavit. Alebo pribeh hraciek, Mimoni, Rio, Vaiana. Este mi napadlo "mrnouskove" - je to o svete chrobacikov. Bez slov a obcas aj vtipne.
moja 4r vydrzi tak 30 min. rozpravku max. 🤣
Nie som super matka,ale toto nie je vek na celovečernu rozprávku. 🤷
@terezka2911 2 rocne pozerat 1.5 hod rozpravku? Really? Tak ok, spievankovo...
Naši majú radi Cats, Doba ľadová, Shrek, Za plotom, Monsters a.s.,Madagaskar, Ferdinand, Turbo, Dobrý dinosaurus, Riverdance, Leo
Aristomacky, Lady a tramp povodne, ale ked mala dcera 2 r fakt to nedala cele, ale tak mozno to 4 rocne pozrie cele a s 2 rocnym nieco vymyslite
@terezka2911 Spievankovo, sú celé na YouTube.
Zvedavý George - späť do džungle, to je taká mila, zaujímavá, celkom kludna rozprávka
U nás je napríklad Doba ľadová dost obľúbená