Budete pozerať Ruža pre nevestu 2?

6. mar 2024

Budete pozerat? Poprosim mudrlantov, ktori budu mat potrebu kritizovat nech si to odpustia , pytam sa tych, co pozerali jednotku a /alebo budu pozerat dvojku

silviaa
6. mar 2024

Ano ;)

deti95060810
6. mar 2024

v nadpise otázka znie - či budeme pozerať. č.2
odpoveď NIE - tak isto ako č.1 😉

sandra19860
6. mar 2024

Nie, nepozerala som a ani nebudem pozerať 🙂

syslik81
6. mar 2024

nie- vsetko je hrane umele pipiny si nahanaju fallowerov na insta a buduju slovensku"karieru" .. a vsetko im to bude vychadzat kedze sa najde xy slabozmyslajucich ludi kt si zasadnu pred obrazovku a zalozia xy tem na socialnych mediach aby aspon s niekym mohli o tom diskutovat .. a tak si vrana k vrane sadne a vsetci budeme happy

sella38
6. mar 2024

Vcera bol v telerane ten mladenec... a prisiel mi ako celkom rozumny a inteligentny chlap. Nerozumiem, co ho viedlo k tejto traposine, lebo podla mna ani peniaze to nemozi byt...

karolinakr
6. mar 2024

To vlastne neni o hladani nevesty, lebo v Prijmeš moji ruži? Honzik sa vyspal rad do radu so všetkymi a na konci skončil v posteli s Mariannou Ďurianovou a chodili po dovolenkach..Podla mna je vitazka vybrata davno a cela šou je pre slaboduchých, ktora neviem k čomu slúži

svetlonos
6. mar 2024

Pozerala som to pred 20 rokmi ako 19 rocna. Uz vtedy som nechapala preco niekto verejne riesi i timnosti za účelom "nájsť si nevestu".
Vtedy som nevedela, ze je to hrane a ten chlap i ked feši bol pre mna blb.
Po case som s dozvedela, ze je to cisty oblb ako vsetky taketo šou. Odvtedy som par krat pozrela farmara, ale iba pre info kam az ludia su schopny zajst. A koli comu vlastne??
Takze nie, nebudem pozerat 🙂

autor
6. mar 2024

@sella38 ale ano peniaze urcite

autor
6. mar 2024

Ano je to hrane mozno nieco viac nieco menej
Ale pre mna ne to relax a clovek vypne od celeho dna a prace a aspon sa zasmeje

xsuzannex
6. mar 2024

Pri tej relacii vidim, ze na tom nie som az tak zle, cize do istej miery dviha sebavedomie.. nieco ako zamena manzeliek 🤣 pozerala som ked bol cas..

tetapetra
6. mar 2024

Stačilo vidieť ukážky. Nikdy som nevidela farmu, Big Brothers, ružu, talent a podobné drísty

evelynmozagalega
6. mar 2024

Nie, lebo čím viac ľudí bude takéto stupidity pozerať, tým bude ťažšie sa zbaviť takýchto programov v telke. Kým bude sledovanosť, dovtedy to budú točiť. Nechápem prečo sa neinvestujú peniaze do tvorby dobrých seriálov alebo programov, ale dáva sa mediálny priestor takýmto kreatúram. Veď si môžu brať príklad zo skutočne dobrých seriálov na Netflixe, HBO, atď. Počúvať tie drísty, afekt a ,,životné múdrosti´´ tých dievčat nie je pre mňa relax, ale utrpenie. Stačilo, že na mňa vyskočila nejaká dokrútka a mala som dosť.

ibatanecnica
6. mar 2024

nie, takéto prízemnosti nepozerám, a odpovedám na otázku, ak by niekto mal pocit, že načo sa zapájam

doriiis
6. mar 2024

Nie.Moj zdravý rozum a inteligencia mi nedovolia pozerať takéto relácie.A všeobecne nepozerám Slovenské tv stanice.Ten hnoj,čo nám miestami podsúvajú....

wiw8
6. mar 2024

Ja to pozeravat budem, rada sa zasmejem na sliepockach a ich dramach 😀 Teda ovsem ak mi to cas dovoli aj 1 som pozerala len tak zbezne.

dada0902
6. mar 2024

Áno teším sa

babababka
6. mar 2024

Nie.Ani 1-ku,ani 2-ku,ani n-tú.

diaszoky
6. mar 2024

Ano

autor
6. mar 2024

Dakujem za nazory tiez sa rada nad tym zasmejem
To ze to biekto pozera nehovori o jeho inteligencii

20erika07
6. mar 2024

Nepozeram take, ani som nepozerala, no teraz asi budem musieť( kvoli blizkej osobe) aj ked nerada, je to trapošina, tv zhovadí tie dievčatá este viac ako ony sami seba , vystrihnute len tie "naj" putave veci, nuz je to "show" tak s tym musi kazdy pocitat.

@karolinakr tu výnimočne az sa cudujem, naozaj hľadal nevestu 🙂 ale inak jasne ,scenár, šou atď ,podobne ako ostatné podobné televizne relacie ( s*acky ) 🙂

domculik
6. mar 2024

Nie.

januska12323
6. mar 2024

Nie, ani podobné "reality" show.

evelynmozagalega
6. mar 2024

Každý môže vo voľnom čase pozerať čo chce, skôr ide o to, že inteligentný človek si váži svoj čas a venuje ho niečomu inému ako sledovaniu hlúpych ľudí. Možno tie nevesty ani nie sú hlúpe, ale kážu im, aby sa tak správali. Inteligentný človek proste nepotrebuje a nechce sledovať intrigy, hádky, ohováranie, afektovanie, atď. - nevidela som ten program, neviem čo sa tam presne deje, ale viem si predstaviť.

karolinakr
6. mar 2024

Aka je hlavna vyhra? Že sa s ňou 2x vyspi? A inak tento sa mi ale vôbec nepáči, to už ten v minulej časti bol krajší
A najväčšia haluz bola, že Honzik bol prezentovany ako milionár z Mnichova, a v Plus7 bolo, že to logo jeho firmy bol photoshop, mala tam byt mototechna, tak ktovie, kde je pravda

viestta
6. mar 2024

Ked chces zrelaxovat pozri si nejaky dokument, ktory ta obohati

guliver19
6. mar 2024

Dost ubohe ze nevies vypnut inak ako pri takejto stupidite. Na smrtelnej posteli si budes vycitat ze si drahocenny cas minala na takuto mentalnu demenciu. Kvoli takymto ako si ty su telky plne takehoto odpadu a kulturneho,spolocenskeho upadku😕

simona1306
6. mar 2024

@syslik81 ja nerozumiem, preco ludia, ktori si to pozru su slabozmyslajuci ... akoze dobre, ked si myslis ze si natolko inteligentna,ze si takymito show nenechas vymyvat mozog tak v poriadku, ale urazat mozno dalsich xy ludi,.ktori mozu byt tiez inteligentni, len maju radi proste dramu, intrigy a je to pre nich relax pri tom uplne prevetrat hlavu , no nic dobre to o tebe neprezradza ... akoze , ja tiez napriklad taketo realityshow nepozeram, ale urazat niekoho, kto to pozera ? absolutne detinske ...

ibatanecnica
6. mar 2024

autorka - bola by si prekvapená ale veľa hovorí o človeku to, ako trávi voľný čas, čo sleduje, čomu sa venuje.

doriiis
6. mar 2024

To,čo niekto pozerá hovorí veľa o jeho inteligencii.Velmi veľa.

marsmykkok
6. mar 2024

Ja mám IQ nadpriemer a pozerám reality show-predstavte si. Proste oddych a zamyslenie ako sa ľudia chovajú, hoci viem, že mnoho situácii hranách. A čo mám pozerať? Aký dobrý seriál je v našich tv napríklad? Trápna Iveta, Nemocnica, Mama na prenájom, Oteckovia, Hranica? Tie čo myslíte že to berie priestor dobrým SK seriálom tak mi napíšete tie dobré SK seriály? Dobré bolo kedysi hniezdo, odsúdené, možno Dunaj celkom ok-myslím myšlienkou. Ale väčšina seriálov totálna bieda. Rovnako aj filmy, vkuse Harry Poter ide a stokrát ročne staré české komédie. Pozriem si aj vedomostné súťaže, ale chcem aj niečo na oddych a výber proste nie je. A radšej si pozriem Farmu alebo Na nože ako Hranicu alebo Mamu na prenájom alebo Harryho Pottera.