Bude štvrtá séria Mama na prenájom?

6. jún 2024

Ahojte, vyzná sa niekto v týchto seriáloch? Blížia sa prázdniny, keď sa obvykle nevysielajú, ale táto séria mi pripadá eště taká neukončená. Rada ten seriál sledujem. Sú tu rôzne dohady medzi divákmi, teda takými, ktorých osobne poznám. Napr. Ja hanka skutočne dcéra Martina, keď tam žiadny problém s Luciou nemal a odrazu s Naďou nemôže mať deti? Nedošlo s testami k omylu? Alebo Natália je skutočne Dušanova dcéra, keď jej mama podvádzala manžela? Alebo prečo sa Luciini rodičia nezaujímali o vnučku- Hanku? Žili niekde v zahraničí? Martin na nich nemal kontakt? Sledujete to niekto na Voyo, viete ako to skončí?

really8
6. jún 2024

Taky serial zo zivota. Stacilo mi precitat si toto. To musi byt strasny brak.

mili2016
6. jún 2024

Dúfam že ďalšia séria už nebude, úprimne som tento seriál mala rada , vždy som sa naň tešila ale zlom nastal keď Bea podviedla Eda. Neviem celý seriál mi to znechutilo. Tento pár sa mi od začiatku páčil . Nedá sa pozerať ako každý s každým tam má pletky .

gladiola25
6. jún 2024

Mne sa nepáčilo, že Hanke nedovolili byť častejšie s TOmáškom. Samozrejme, netreba robiť všetko podľa jej želania, ale zo začiatku by si určite lepšie zvykal tak. Lucia bynemala byťsebecká, keď jej toľko rokov dcéra nechýbala, tak by sa mohla prispôsobiť a mať ju doma v tie dni, keď by tam on u nich nebol. Veď po čase by sato znormalizovalo a deti by neboli na sebe tak závislé.

tim23
6. jún 2024

@mili2016 všade čítam zlé komentáre na to že podviedla Eda. Ale mňa tak napadlo... Nemôže to byť preto, že ju sťahujú zo seriálu? Kvôli svojmu mužovi? Nemohlo sa to točiť v tom o období keď jej umrel manžel a takto to vyriešili v seriály? Seriál nepozerám ale viem o čo tam ide a kto je kto. Sem tam jedným okom pozriem ale nikdy nie celé a nie každý deň

luliu
6. jún 2024

@tim23 určite to nie je dôvod, je sama, potrebuje zarabat

kollarovci
16. jún 2024

Ja to pozeravam pravidelne clovek na chvilu vypne.Dufam ze bude stvrta seria lebo to skoncilo zaujimavo uz sa tesim.

jankka1981
16. jún 2024

@kollarovci bude 4. séria, natáčajú sa nové časti 🙂

autor
19. jún 2024

Ďakujem za vaše odpovede.