Big brother

27. nov 2023

co hovorite na to ako je to zostrihane?
co hovorite na Andreja? Pre mna mal normalne crty psychopata a ta Ketrin to mi zas prislo ako hranicna porucha osobnosti.
Vcera som sa bavila s manzelom, ze kto dokaze ist do takejto reality show kde na vas mieria kamery 24/7...je to sila, znoska psychicky chorych ludi, a my to srotujeme.
Zistila som,z e mi byva po zhliadnuti smutno a uzko, asi to prestanem pozerat ☹

isadoraisa
27. nov 2023

Prestaň, keď si taká labilna

diewcatqoo
27. nov 2023

"je to sila, znoska psychicky chorych ludi, a my to srotujeme. Zistila som,z e mi byva po zhliadnuti smutno a uzko, asi to prestanem pozerat "
Vies o tom, ze to srotovat nemusis? Ja to nepozeram a vlastne asi ani nepoznam cloveka, ktory to sleduje. Mame slobodnu volbu vyberu, na vyber xy moznosti, tak preco by som mala v telke pozerat na nejakych magorov? Hlave si ty poloz takuto otazku, ked si z toho smutna a mas uzkosti. Asi tiez nebudes ok, ked sa takto dobrovolne tyras az tak, ze je ti z toho smutno a uzko.

sintra
27. nov 2023

Viem, ze to bude zniet nadradene, ale napisem, ako je: tieto relacie su ako lobotomia a nerozumiem ludom, co to dokazu pozerat.

rebeka7501
27. nov 2023

Z reálnom to nemá nič spoločné. Ľudia sú za peniaze ochotní urobiť čokoľvek. TV má dokonca vytipovaných ľudí, ktorí sú ochotní toto robiť, zviditeľniť sa.....
Tiež môj názor, kto to sleduje a verí tomu má ľahkej lobitómii

autor
27. nov 2023

no nic pockam aj na nejaky inteligentny nazor 🙂

mamickalisticka
27. nov 2023

Ja to sem tam pozeram, keď varím a potrebujem niečo do pozadia. Andrej bol manipulátor, vidno že je vojak. Ketrin mi príde veľmi psychicky labilna, tiež manipuluje, má veľké traumy z minulosti, neverím že je vojačka a dokázala urobiť psychotesty. Myslela som, že to bude zaujímavá reality show, ale nebavi ma to vôbec a minulý týždeň bol extremne trápny s tymi kostymami 🙄 už to pravdepodobne už ani nezapnem

mikadooo
27. nov 2023

Wow to ešte funguje??? Pozerala som to niekedy pred 20 rokmi, na začiatku ma to zaujimalo a potom už to bola podľa mňa nuda - znôška podivínov, kde sa každý snaží zaujať akýmkoľvek spôsobom, len aby zaujal. Ak by som to aj zbadala v telke, asi by to to hneď prepla. Mne to úzkosti nespôsobovalo, skôr mi bolo trápne aj za tých ľudí. Ale všeobecne akékoľvek realityshows nejak nemusím, lebo to s "reality" má pramálo spoločne.

autor
27. nov 2023

@mamickalisticka ano mam podobny nazor, pozeravala som survivra, tam to bolo zaujimave a ti ludia mi prisli taki bezni, ako my, proste klasicka vzorka, ale BB tam mi to pride, ze to co vidim, je akoby nejaky ustav neviem...mozno je to ym ze su tam fakt zavreti, nudia sa, exhibuju sa pred kamerami...nikdy som BB nevidela a som prekvapena ze je to vraj najpopularnejsia reality show

diaszoky
28. nov 2023

@mamickalisticka presne to mi napadlo, ze ona a psychotesty?!

diaszoky
28. nov 2023

Ano ludia tam su mimo ale aspon to vyhra niekto kto ma tazsi osud dufam napr ze nie ta prostitutka alebo Vitek, co sa chvali ze ma 35muzov za mesiac(no urxite)!nevie ako putat pozornost.Anfrej bol mimo mne sa pozdava Roland aj Ketrin nech to vyhra.Erik Hillar Lakatosovie bol naruseny a je a vyhral vyvolenych moze aj ona

nikiki29
28. nov 2023

Na to sa nedá pozerať… výber psychopatov a podivínov 😵‍💫